Εναν εξαιρετικό και πολύπειρο παίκτη, που μπορεί να έφτασε τα 36, αλλά συνεχίζει ακάθεκτος και παραμένει σε υψηλότατο αγωνιστικό επίπεδο απέκτησε το Παλαιό Φάληρο. Η ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση του Χρήστου Τσελεμπή. Ο πολύπειρος παίκτης… έχει φάει με το κουτάλι τις μικρές κατηγορίες και έχει κάνει μια σημαντική καριέρα. Ο 36χρονος παίκτης έχει περάσει απο πολλές ομάδες. Ανάμεσά τους η Δάφνη Δαφνίου, ο Απόλλωνας, τα Μελίσσια, η Πεύκη, ο Φάρος Κερατσινίου, ο Αρης Νικαίας.

Ο παίκτης μίλησε και στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου και τόνισε ότι ήρθε στο Παλαιό Φάληρο γιατί τον κέρδισαν απο την αρχή οι άνθρωποι της ομάδας με την όρεξη που έδειξαν για να φτιάξουν ένα αξιόμαχο σύνολο και με την οργάνωση που έχει ο σύλλογος. Ο Τσελεμπής τόνισε ότι δεν θέλει να μιλήσει από τώρα για την άνοδο, αλλά ξεκαθάρισε ότι ο ΑΟΠΦ θα βάλει σίγουρα πλώρη για μια πολύ καλή πορεία στη νέα σεζόν στην ΕΣΚΑΝΑ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παλαιού Φαλήρου για την απόκτηση του Χρήστου Τσελεμπή:

“Ο ΑΟΠΦ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Χρήστου Τσελεμπή, για την σεζόν 2018-19. Ο Χρήστος αγωνίζεται στις θέσεις «1» και «2» είναι 1.93 και γεννήθηκε την 1/11/1982. Κατά το παρελθόν ο ίδιος έχει αγωνιστεί σε Δάφνη Δαφνίου, Απόλλωνα, Μελίσσια, Πεύκη, Φάρο Κερατσινίου και Άρη Νικαίας. 

Ο ίδιος στις πρώτες του δηλώσεις στο aopf.gr ανέφερε: «Το πρώτο που με κέρδισε ήταν οι άνθρωποι της ομάδας, η όρεξη που έδειξαν, και η οργάνωσή τους. Φαίνεται πως όλα αυτά, μαζί με το νέο κλειστό και την ιστορία της ομάδας προμηνύουν για κάτι καλό και δυνατό. Τον κόουτς Παπαδάτο τον γνωρίζω, σαν αντίπαλο βέβαια. Τον ξέρω, τον εκτιμώ και χαίρομαι που θα δουλέψω μαζί του. Σε ό,τι έχει να κάνει με τους στόχους μας, η άνοδος είναι κάτι που δεν θέλω να πω από τώρα, γιατί κανείς δεν έχει υπογράψει συμβόλαιο με την επιτυχία, αλλά σίγουρα πάμε για μια καλή πορεία. Υγεία να έχουμε και τα υπόλοιπα θα τα βρούμε μέσα στη χρονιά».