Θέλει να χορέψει Καλαματιανό τους… αντιπάλους ο Ίκαρος Νέας Σμύρνης φέτος από ό,τι φαίνεται! Μετά την ανανέωση συνεργασίας με τον ρολίστα, Σταύρο Καρούτα, οι “νεοσμυρνιώτες” ανακοίνωσαν την προσθήκη του επίσης εκ Καλαμάτας ορμώμενου, Παναγιώτη Κατσαρέα. 

Ο 20χρόνος ψηλός μπορεί να αγωνιστεί και στις δύο θέσεις της frontline, και παρότι δεν διακρίνεται για την σκληράδα-δύναμη του, έχει πολύ “γλυκές”-πλαστικές κινήσεις που σε συνδυασμό με το ύψος του και την επαφή του με το καλάθι τον καθιστούν απειλή για κάθε άμυνα. Φέτος, αγωνίστηκε στην Δάφνη Αγίου Δημητρίου, όπου σε μία περίεργη για όλη την ομάδα σεζόν (αλλαγή προπονητή), δεν μπόρεσε να κάνει την διαφορά. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Γ’ Εθνική με την φανέλα της Καλαμάτας 80, από την οποία δόθηκε με υποσχετική τόσο σε Δάφνη πέρσι, όσο και σε Ίκαρο φέτος.

Αν μη τι άλλο, ο κόουτς Τσιτσόπουλος έβαλε ένα πολύτιμο “γρανάζι” στην μηχανή του, που μπορεί να δώσει μέσα στο γήπεδο και πράγματα που δεν φαίνονται στην στατιστική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ικάρου Νέας Σμύρνης:

«Το Δ.Σ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή Κατσαρέα Παναγιώτη (center 20 2.01) για την επόμενη χρονιά με υποσχετική από την ομάδα Καλαμάτα 80.Ο Παναγιώτης αγωνίστηκε πέρυσι μετά το Νοέμβριο με την ομάδα της Δάφνης Αγίου Δημητρίου στο Πρωτάθλημα της Α΄ Ε.Σ.Κ. Α.Ν.Α .»