Διπλό μεταγραφικό χτύπημα σε σύντομο χρονικό διάστημα έκανε ο Ερμής Αργυρούπολης ο οποίος ανακοίνωσε τον Σωτήρη Κόλλια και τον Ηλία Δάρμη δείχνοντας έτσι πως θέλει να κάνει ακόμα καλύτερη πορεία στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΝΑ.

Πιο συγκεκριμένα, πρώτος χρονικά ανακοινώθηκε ο Σπύρος Κόλλιας ο οποίος διαθέτει μεγάλη εμπειρία σε προηγμένα πρωταθλήματα. Ο 36χρονος center έχει πρωταγωνιστήσει στον Άρη Νικαίας, αγωνιζόμενος στη Β’ και τη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Αμέσως μετά, ανακοινώθηκε και ο 24χρονος playmaker Ηλίας Δάρμης ο οποίος αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής και συγκεκριμένα στην Ένωση Ιλίου. Έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων στον Αργοναύτη Τριγλίας, στο Κορωπί, τον Χολαργό και τον Φίλιππο ΑΠΣ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

«Καλωσορίζουμε και τους δύο παίχτες στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε να είναι υγιείς και γεροί, βοηθώντας τον σύλλογο να πετύχει τους στόχους του. Στον αντίποδα, πρέπει να πούμε, ότι κατά τη διάρκεια των μεταγραφών, αποχώρησαν από το σύλλογο ο Γιώργος Δέδες και ο Δημήτρης Ψυχογιός, τους οποίους κι ευχαριστούμε για την προσφορά τους και τους ευχόμαστε τα καλύτερα στην καριέρα τους».