Του Αλέξανδρου Τρίγκα
02/12/2011 (20:50)

Το γήπεδο το ξέρει όσο λίγοι, λόγω της θητείας του στο Παγκράτι. Ο Φώτης Βασιλόπουλος, ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος σε θέματα αθλητισμού δεν θα μπορούσε να λείπει απο τη σημερινή εκδήλωση, προς τιμήν των αθλητών με αναπηρία. Ο παίκτης της ΑΕΚ, έδωσε το “παρών” στο Μετς και χειροκρότησε και αυτός εκείνους που με τη στάση τους δίνουν μάθημα ζωής σε όλους μας:

“Η παρουσία όλων μας σήμερα ήταν απαραίτητη. Αυτά τα παιδιά πρεσβεύουν το αληθινό νόημα του αθλητισμού και πάντα βγαίνουν νικητές, αφού σημασία έχει να αγωνίζεσαι”, ήταν τα λόγια του ηγέτη της Ενωσης, την ώρα που Μαρούσι και ΠΑΣΚΑ, έδιναν αγώνα επίδειξης με αμαξίδιο στο παρκέ.

Λίγο πιο δίπλα, άλλος ένας άνθρωπος με ευαισθησίες σε τέτοια θέματα, ο Τζορτζ Παπαδάκος, παρακολουθούσε και αυτός με προσήλωση την εκδήλωση στέλνοντας και αυτός το δικό του μήνυμα: “Πέρα από τη δική μας παρουσία, είναι σημαντικό που οι κερκίδες είναι γεμάτες παιδιά, τα οποία δεν σταματούν να χειροκροτούν. Είναι μεγάλο μάθημα το σημερινό για εκείνα και σίγουρα θα τους δώσει εφόδια για το μέλλον”.