Με τη διεξαγωγή της δεύτερης αγωνιστικής συνεχίζεται το πρωτάθλημα της ΟΣΕΚΚ, αύριο Σάββατο και την Κυριακή. Από το πρόγραμμα ξεχωρίζει το ματς της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον Άρη και τον Μέγα Αλέξανδρο, ενώ στα άλλα παιχνίδια οι γηπεδούχοι φαίνεται να έχουν τον πρώτο λόγο.

Πιο συγκεκριμένα η κυπελλούχος Δωδεκάνησος υποδέχεται στο Βενετόκλειο την Ίρις Καβάλα, και αναμένεται να έχει στο πλευρό της τους φιλάθλους της οι οποίοι πάντα ενισχύουν την προσπάθειά της. Ο Θεσσαλός, μπαίνει από αύριο στη μάχη του πρωταθλήματος (είχε ρεπό στην 1η αγωνιστική) και φιλοξενεί στο Αλκαζάρ τη Γυμναστική Ένωση Τρικάλων Αστέρα. Το πάντα ανταγωνιστικό Μαρούσι θα αντιμετωπίσει τους Αετούς Κρήτης, ενώ ο ΠΑΣΚΑ Ελληνικά Πετρέλαια την Κυριακή υποδέχεται στο Μετς τον Ποντιακό.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:
Σάββατο: Γηπ. Σπύρου Λούη (13:30) Μαρούσι – Αετοί Κρήτης (Σέρρας – Τσαχάκης), Αλκαζάρ (15:00) Θεσσαλός – Γυμναστική Έν. Τρικάλων Αστέρας (Παπαδημητρίου – Γερακίνης), Ευόσμου (18:00) Άρης – Μέγας Αλέξανδρος (Κηπουρίδης – Πλεξίδας), Βενετόκλειο (20:00) Δωδεκάνησος – Ίρις Καβάλα (Ξάνθος – Νικηφορίδης).
Κυριακή: Γηπ. Μετς (11:00) ΠΑΣΚΑ Ελληνικά Πετρέλαια – Ποντιακός (Καραβίτης – Τσάτσης).

Tags:
ΟΣΕΚΚ