Ακόμη περισσότεροι φορείος στηρίζουν την προσπάθεια της εθνικής ομάδας μπάσκετ με αμαξίδιο, με την ΟΣΕΚΚ να συνάπτει συμφωνία και με την ομάδα του Αμαρουσίου. Ο σύλλογος των Βορείων Προαστίων, δηλώνει και αυτός το «παρών» με τη δική του σειρά, ξεκινώντας τη μεταξύ τους συνεργασία με την προσφορά μπαλών. Μάλιστα, οι προπονητές των δύο ομάδων, Βάιος Γιώργος και Κώστας Κεραμιδάς, είχαν συνάντηση όπου μίλησαν για το άθλημα, τόσο σε Κλειστό όσο και με αμαξίδιο.

Αναλυτικά, το σχετικό δελτίο Τύπου:

«Η ΟΣΕΚΚ επιχειρεί να κάνει την εθνική ομάδα πόλο έλξης για όλον τον χώρο του μπάσκετ. Σε αυτή της την προσπάθεια, μετά τη συνεργασία με τους επιστήμονες, Σταύρο Αλευρογιάννη και Βαλάντη Ρίζο, προχώρησε και σε συμφωνία με το Μαρούσι, μία από τις πιο ιστορικές και πετυχημένες ομάδες της Αθήνας. Σε επικοινωνία με τη διοικούσα επιτροπή του μπάσκετ, το Μαρούσι προσφέρθηκε να μας διευκολύνει σε μια σειρά από τομείς, υλικοτεχνικής υποδομής και όχι μόνο. Η αρχή έγινε με την παροχή μπαλών, που βοηθούν στην προετοιμασία της Εθνικής και η συνέχεια θα είναι ακόμα σημαντικότερη.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Βάιος Γιώρας, συναντήθηκε και με τον προπονητή του Αμαρουσίου, Κώστα Κεραμιδά, προκειμένου για να υπάρξει ευρεία ανταλλαγή απόψεων, αλλά και να γίνει ακόμα πιο συγκεκριμένη η συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές. Για εμάς σημαντικό είναι πως όλο και περισσότεροι άνθρωποι του χώρου συντάσσονται δίπλα μας. Κι είμαστε ακόμα στην αρχή».