Κάτοχος του 14ου Πανελλήνιου Κυπέλλου της ΟΣΕΚΚ είναι η ομάδα της Δωδεκανήσου, αφού επικράτησε με 52-42 του Θεσαλλού. Η ομάδα της Ρόδου, είναι για πρώτη φορά κάτοχος του τίτλου και όπως ήταν λογικό, η νίκη πανηγυρίστηκε δεόντως!

“Το αξίζαμε”, ήταν τα πρώτα λόγια του Μιχάλη Χατζηδημητρίου, προπονητή της Δωδεκάνησου. “Η προσπάθεια που κάναμε, απέδωσε, το θέλαμε πολύ, το πιστεύαμε. Ήρθαμε όχι σαν φαβορί και ξέραμε πως αν κάναμε το παιχνίδι μας θα ήμασταν κυπελλούχοι”, κατέληξε.

Δωδεκάνησος – Θεσσαλός 52-42    
Διαιτητές: Παυλόπουλος – Μπίκας – Καραβίτης.        
Τα δεκάλεπτα: 16-8, 24-18, 39-34, 52-42.    
ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ (Χατζηδημητρίου): Χαρτερός, Χρυσοχός, Χαμάντι 13, Στυλιανακάκης 4, Χατζηδημητρίου 2, Μιχαήλου 23, Παππάς 10, Δαμασκηνός, Τσαγκαράκης.
ΘΕΣΣΑΛΟΣ (Ζαραγκότας): Δαούλας 1, Τσαπανίδης 4, Καλαϊτζής, Πλεξίδας 21, Σακκελίων, Βαρυτιμίδης, Τσόγκας, Μπαρμπούτας, Ζαραγκότας 16.
    
Την απονομή του τροπαίου στους νικητές έκανε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Γιώργος Κούζας και των μεταλλίων, ο γενικός γραμματέας Χάρης Περδίκης. Την αναμνηστική πλακέτα στον Θεσσαλό, για τη συμμετοχή του στον τελικό, έδωσε ο Κωνσταντίνος Σιάχος πρόεδρος του ΠΑΣΚΑ Ελληνικά Πετρέλαια. Τα αναμνηστικά μετάλλια στους διαιτητές, τους κριτές (Μαρία Καλκάνη – Φάνη Λάππα – Τάσος Σαμοϊλης) και τον κομισάριο (Πέτρος Τσάτσης) του αγώνα απένειμε ο Μιχάλης Ελευθεριάδης, ειδικός γραμματέας της ΟΣΕΚΚ.