Γεμάτος μπάσκετ αναμένεται ο Ιούνιος, αφού θα διεξαχθούν τα 3 από τα 4 τουρνουά, που διοργανώνουν, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών και η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης. Δύο ακόμη παίκτες, που θα βρεθούν στις μπασκετικές εκδηλώσεις, είναι οι Γιάννης Καλαμπόκης και Δημήτρης Μαυροειδής.

«Περιμένουμε με μεγάλη χαρά, για μία ακόμη χρονιά, όλους τους φίλους του μπάσκετ, να έρθουν στα τουρνουά και να περάσουμε κάποιες ευχάριστες ώρες. Όσοι αγαπάμε το μπάσκετ, προσπαθούμε να το προβάλουμε. Και Θεωρώ ότι ο ΠΣΑΚ, έχει δείξει την αγάπη του και είναι κοντά στα παιδιά. Μέσα από αυτά τα τουρνουά, γεννιούνται νέοι πρωταθλητές. Έρχονται τα παιδιά στον αθλητισμό και ιδιαίτερα στο μπάσκετ. Είναι πολύ σημαντικό αυτό και σας καλούμε να έρθετε να παίξουμε», δήλωσε ο αντιπρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών Γιάννης Καλαμπόκης, ο οποίος θα δώσει το παρών, στα τουρνουά του Πειραιά και της Αιδηψού.

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Μαυροειδής, ο οποίος θα είναι στη Γλυφάδα, ανάφερε: «Είναι πολύ σημαντικό κυρίως για τα παιδιά, να έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά επαγγελματίες έλληνες καλαθοσφαιριστές, να παίξουν μαζί τους αλλά και να μάθουν λίγα από τα μυστικά του μπάσκετ. Κάποιοι από εμάς, όταν ήμασταν μικροί, δεν είχαμε αυτή τη δυνατότητα. Θέλαμε πολύ αλλά δεν μπορούσαμε, οπότε, μπορούμε να καταλάβουμε το πόσο πολύ το θέλουν αυτά τα παιδιά. Αυτό όμως που θα πρέπει να καταλάβουν, είναι, ότι κι εμείς από την πλευρά μας, θέλουμε να είμαστε κοντά τους και γι’ αυτό το λόγο θα είμαστε εκεί και θα διασκεδάσουμε όλοι μαζί».

Οι εγγραφές έχουν αρχίσει και η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ. Για πρώτη φορά μάλιστα, θα υπάρχουν κατηγορίες για οικογένειες και μικτές ομάδες. Περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να βρείτε στο site: http://www.psak.gr/archiki.html