Ο Γιάννης Καλαμπόκης αποφάσισε χθες (29/8) να ανακοινώσει το τέλος μίας αξιοζήλευτης καριέρας, ύστερα από 20 χρόνια αδιάλλειπτης παρουσίας στα παρκέ, με σπουδαία προσφορά στους 10 συλλόγους, όπου αγωνίστηκε. Ο ΠΣΑΚ, του οποίου είναι πρόεδρος ο παλαίμαχος πλέον γκαρντ, θέλησε να του αποδώσει τα εύσημα για όσα πέτυχε και να τον ευχαριστήσει με το δικό του τρόπο, ιδιαίτερα για τις δράσεις που είχαν σχέση με τον Σύνδεσμο.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση:

«Τα μέλη του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβόμενων Καλαθοσφαιριστών, αισθάνονται την ανάγκη, να πουν ένα μεγάλο ‘’ευχαριστώ’’ – αν και είναι πολύ λίγο, πολύ φτωχό για όσα έχει προσφέρει στο ελληνικό μπάσκετ – στον Γιάννη Καλαμπόκη, ο οποίος ανακοίνωσε ότι… κρεμάει τα παπούτσια του. 

Και μπορεί η απόφαση του προέδρου μας να είναι… φρέσκια, όμως, είμαστε σίγουροι, ότι η απουσία του θα είναι αισθητή από τους αγωνιστικούς χώρους και όχι μόνο. Λέμε και όχι μόνο διότι ο Γιάννης ήταν παρών σε όλες τις δράσεις του Συνδέσμου μας όλα αυτά τα χρόνια. Πάντα δίπλα μας και πάντα δίπλα στα παιδιά, στο… αύριο του ελληνικού μπάσκετ.

Είμαστε υπερήφανοι που ήταν μέλος μας τα τελευταία 20 χρόνια. Δύσκολα βρίσκεις ανθρώπους με τον χαρακτήρα του Γιάννη!»