Για το τουρνουά 3ON3, που συνδιοργανώνουν ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, μίλησε ο Γιάννης Ιωαννίδης. Ο Υφυπουργός Παδείας & Θρησκευμάτων, Πολιτισμού & Αθλητισμού, μίλησε με τα καλύτερα λόγια γι’ αυτή την πρωτοβουλία στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:
“Η αγάπη του Γιάννη Ιωαννίδη για το μπάσκετ είναι μεγάλη και φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην πάρει θέση, για τα τουρνουά 3ON3, που συνδιοργανώνουν ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.

Ο Υφυπουργός Παδείας & Θρησκευμάτων, Πολιτισμού & Αθλητισμού, μίλησε με τα καλύτερα λόγια γι’ αυτή την πρωτοβουλία, λέγοντας μάλιστα, ότι συμβάλλει στην ανάπτυξη του μπάσκετ στη χώρα μας.

“Ήδη, μετρούμε την 5η διοργάνωση του τουρνουά και το γεγονός ότι οι συμμετοχές και γενικά η ανταπόκριση είναι πολύ μεγάλη, μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι αυτή η πρωτοβουλία του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, έχει πλέον καθιερωθεί ως θεσμός και φυσικά ότι συμβάλλει στην περαιτέρω ανάπτυξη του αθλήματος. Επιπρόσθετα, το σύνθημα του τουρνουά “Τάπα στη Βία” μας βρίσκει απόλυτα σύμφωνους, δεδομένου ότι οι αγωνιστικοί χώροι είναι χώροι άθλησης και διασκέδασης, χώροι υγιούς εκτόνωσης της νεολαίας και δουλειά όλων μας, είναι διαρκώς να αποτρέπουμε την εκδήλωση οποιασδήποτε μορφής βίας σε αυτούς.

Είμαι βέβαιος ότι το τουρνουά θα σημειώσει επιτυχία και όσοι προσέλθουν θα απολαύσουν τις θεαματικές αναμετρήσεις που αναμένουν”, δήλωσε ο Υφυπουργός Παιδείας & Θρησκευμάτων, Πολιτισμού & Αθλητισμού Γιάννης Ιωαννίδης.

Στο Ηράκλειο της Κρήτης όλα κινούνται στους ρυθμούς του 3ON3 και οι Ελληνες καλαθοσφαιριστές που θα πάρουν μέρος, είναι: οι Μανώλης Παπαμακάριος, Ανδρέας Γλυνιαδάκης, Δημήτρης Τσαλδάρης, Άκης Καλλινικίδης, Γιάννης Καλαμπόκης, Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς, Βασίλης Καββαδάς, Χρήστος Δεληγιάννης, Νίκος Παπανικολόπουλος, Ίαν Βουγιούκας και Νίκος Βούλγαρης.

Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει στις 19:00 ένα event στο Λιμάνι του Ηρακλείου Κρήτης, με όλους τους αθλητές που θα πάρουν μέρος, οι οποίοι θα κάνουν επίδειξη των ικανοτήτων τους και θα μιλήσουν σε όλον τον κόσμο που θα βρεθεί εκεί.

Οι αγώνες του Σαββάτου θα γίνουν από τις 09:00 μέχρι τις 14:00 και από τις 17:30 μέχρι τις 22:00, ενώ της Κυριακής, από τις 10:00 μέχρι τις 14:00 και από τις 17:00 μέχρι τις 20:30.

Οι εγγραφές συνεχίζονται και όσοι επιθυμούν να πάρουν μέρος στα τουρνουά, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή, στο www.3on3streetball.gr”.