Ο Φάρος ήταν ο μεγάλος κερδισμένος στο ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής στην Α2 κατηγορία με αντίπαλο τον Εθνικό, καθώς επικράτησε 65-58.

Κορυφαίος για την ομάδα του Κερατσινίου ήταν ο Νίκος Λιακόπουλος (21π.), ο οποίος λίγο μετά τη νίκη, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ (www.psak.gr).

Νίκο, πήρατε μία δύσκολη νίκη, η οποία κρίθηκε ουσιαστικά στα τελευταία λεπτά. Σε ποια σημεία θεωρείς ότι υπερτερήσατε και φθάσατε στο ροζ φύλλο;

‘’Το παιχνίδι ήταν δύσκολο, ιδιαίτερα έτσι όπως εξελίχθηκε. Είχαμε αρκετά νεκρά διαστήματα και αυτό πρέπει να μας προβληματίσει ενόψει της συνέχειας. Το μόνο που κρατάμε από αυτό το παιχνίδι, είναι η άμυνα. Νομίζω ότι στα κρίσιμα λεπτά, παίξαμε σκληρά στην άμυνα και πετύχαμε κάποια μεγάλα καλάθια. Αυτά τα δύο στοιχεία θεωρώ ότι μας έδωσαν τη νίκη‘’.

Πολλοί σας θεωρούν το μεγάλο φαβορί για την άνοδο. Εσύ θεωρείς ότι είστε; Ποια θεωρείς ότι είναι τα δυνατά σας σημεία;

‘’Δεν συμφωνώ με τον τίτλο του φαβορί που μας έχουν δώσει. Είναι νωρίς να μιλάμε για φαβορί. Υπάρχουν πολύ καλές ομάδες και το πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό. Αυτό που ξέρω, είναι ότι έχουμε πολύ καλές μονάδες, το κλίμα είναι εξαιρετικό στην ομάδα, υπάρχει εμπειρία και δουλεύουμε σκληρά στις προπονήσεις. Μακάρι να πάνε όλα μέχρι το τέλος και να καταφέρουμε να πάρουμε την άνοδο‘’.

Τώρα ακολουθεί το παιχνίδι με το Πευκοχώρι. Τι πρέπει να προσέξετε για να κάνετε το 4Χ4;

‘’Είναι ένα ακόμη εντός έδρας παιχνίδι και θέλουμε να το κερδίσουμε. Για να τα καταφέρουμε όμως, θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Είναι επικίνδυνο ματς και χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Πρέπει να σταθεροποιήσουμε την απόδοσή μας και να αποφύγουμε τα λάθη των προηγούμενων αγώνων. Ξεκινάμε με οδηγό την άμυνα, όπως σε κάθε παιχνίδι‘’.