Παρά τα όσα διαδραματίζονται στο κεντρικό πολιτικό σκηνικό, δεν τίθεται θέμα αναβολής του 3Χ3 στην Αιδηψό (4-5/7), καθώς ΠΣΑΚ και ΕΟΚ δεν θέλουν να στερήσουν τη χαρά από όσους έχουν δηλώσει συμμετοχή στην εκδήλωση.

Σήμερα, πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο Ιστιαίας-Αιδηψού η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

Ζουπανιώτης Δημήτριος (Αντιδήμαρχος Ιστιαίας – Αιδηψού): “Είναι μεγάλη τιμή για μας, να φιλοξενούμε καταξιωμένους παίκτες. Μάλιστα, κάποιοι από αυτούς, προέρχονται από την πόλη μας. Παρά τις καταστάσεις που βιώνουμε, νομίζω ότι υπερβάλαμε εαυτούς και κερδίσαμε το στοίχημα να αναλάβουμε τη διοργάνωση. Περιμένουμε με ανυπομονησία να ξεκινήσει το τουρνουά, να δούμε τα χαμόγελα των παιδιών και να διασκεδάσουμε. Θέλω να ευχαριστήσω τον ΠΣΑΚ, την ΕΟΚ, την ΡΕΣΚΑΣΕ, τις τοπικές ομάδες και κυρίως τον Σύλλα, καθώς και όλους τους χορηγούς”.

Τσαλδάρης Δημήτριος (Γενικός Γραμματέας ΠΣΑΚ): “Είναι πολύ ευχάριστο, που η επαρχία, στηρίζει τα τουρνουά 3Χ3, στηρίζει τον αθλητισμό, στηρίζει το μπάσκετ. Μετά τα τρία επιτυχημένα 3Χ3 σε Ηράκλειο Κρήτης, Γλυφάδα και Πειραιά, είμαστε σίγουροι, ότι ο κόσμος, θα μείνει ικανοποιημένος και στην Αιδηψό. Είναι σημαντικό για μας να βρισκόμαστε στην επαρχία. Η αλήθεια είναι, ότι ο κόσμος εδώ, δεν έχει την πολυτέλεια να δει από κοντά επαγγελματίες καλαθοσφαιριστές. Πολλοί από εμάς όμως, θα είμαστε εδώ και όχι μόνο θα μας δουν αλλά και θα παίξουν μαζί μας. Αυτό δεν δίνει μεγάλη χαρά στον κόσμο αλλά και σε μας. Η αγάπη του κόσμου, μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε με τέτοιες εκδηλώσεις. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Ιστιαίας – Αιδηψού και την Δήμαρχο κυρία Ευσταθίου Ελένη, τον πρόεδρο της ΕΣΚΑΣΕ κύριο Μελετίου Χρήστο, τον πρόεδρο του Σύλλα Αιδηψού Μαυροζούμη Γιάννη και τους μικρούς και μεγάλους χορηγούς, που θα βοηθήσουν γι’ αυτή τη διοργάνωση”.

Αγγελόπουλος Δημήτριος (Πρόεδρος Νομικού προσώπου του Δήμου Ιστιαίας – Αιδηψού): “Ο Δήμος Ιστιαίας-Αιδηψού, το Διοικητικό Συμβούλιο και εγώ, σας καλωσορίζουμε και σας ευχαριστούμε για την τιμή που μας κάνατε. Είμαστε η 4η πόλη που διεξάγεται εφέτος ένα τόσο μεγάλο τουρνουά. Τα γεγονότα μας δημιούργησαν πολλά προβλήματα, τόσο συμμετοχών, όσο και οργανωτικά. Δεν το βάλαμε κάτω όμως, η εκδήλωση αυτή είναι για τα παιδιά και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Θέλω να ευχαριστήσω επίσης, την ομάδα του Σύλλα, τον Αλεξίου Γιάννη, τη Σπυριδούλα Χατζή, τους χορηγούς, καθώς και όλα τα ΜΜΕ, που θα καλύψουν το τουρνουά”.

Αλεξίου Γιάννης (Μέλος Δ.Σ. ΕΣΚΑΣΕ): “Δυστυχώς ο πρόεδρός μας, Χάρης Μελετίου, δεν μπορεί να βρίσκεται εδώ, λόγω των γεγονότων. Εύχεται όμως καλή επιτυχία. Είναι χαρά για μας, που για πρώτη φορά, θα διοργανωθεί στην Αιδηψό ένα τέτοιο τουρνουά. Βοηθάει πολύ στην εξάπλωση του αθλήματος αλλά είναι πολύ σημαντικό και για την πόλη μας”.

Μαυροζούμης Γιάννης (Πρόεδρος Συλλόγου ΣΥΛΛΑΣ): “Δεν γινόταν να λείπουμε από αυτή την εκδήλωση. Ήμασταν εμπνευστές τέτοιων εκδηλώσεων και καταφέραμε να φέρουμε μία ακόμη διοργάνωση στην πόλη. Είμαστε μία ομάδα με ιστορία, που η δύναμή της, είναι οι υποδομές και παίρνουμε μέρος σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις. Θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε όλους και ιδιαίτερα τον Δήμο που μας παρέχει τα πάντα. Πρέπει να έρθουν όλα τα παιδιά και να το ευχαριστηθούν”.

Στο τουρνουά της Αιδηψού θα βρεθούν οι Δημήτρης Τσαλδάρης, Νίκος Βούλγαρης, Μάριος Μπατής, Γιάννης Καλαμπόκης, Άκης Καλλινικίδης, Γιάννης Αθηναίου, Γεράσιμος Κιαπέκος, Γιώργος Μπόγρης, Αλέξανδρος Στεφάνου, Παναγιώτης Καραβανάς και Νίκος Παππάς.

Οι συμμετέχοντες, θα έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν και με τον καταξιωμένο προπονητή Γιώργο Καλαφατάκη.

Το τουρνουά θα διεξαχθεί στην 28ης Οκτωβρίου (παραλιακή Λουτρών-Αιδηψού) το Σάββατο 4 Ιουλίου (09:00 – 14:30 και 17:00 – 20:30) και την Κυριακή 5 Ιουλίου (09:30 – 13:30).

Ο ΠΣΑΚ ευχαρίστησε μεταξύ των άλλων και τον ΕΣΑΚΕ, για τη χορήγηση, μεγάλου αριθμού δώρων, για όλα τα 3Χ3.

Οι εγγραφές συνεχίζονται και η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ. Για πρώτη φορά μάλιστα εφέτος, υπάρχουν κατηγορίες για οικογένειες και μικτές ομάδες. Περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να βρείτε στο site: http://www.psak.gr/archiki.htm