Προ των πυλών βρίσκεται το διεθνές σεμινάριο του ΣΕΠΚ «Θεσσαλονίκη 2016», όπου μεταξύ άλλων θα μιλήσουν ο Δημήτρης Ιτούδης και ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Το σεμινάριο αρχίζει την Παρασκευή (01/07) στην Πυλαία κι εκεί θα μιλήσει τόσο ο Γιώργος Μπαρτζώκας με τους συνεργάτες του στη Λοκομοτίβ Κούμπαν, όσο και ο Δημήτρης Ιτούδης με τους αντίστοιχους συνεργάτες στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με την οποία κατέκτησε τη φετινή Ευρωλίγκα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η αντίστροφη μέτρηση για το διεθνές Σεμινάριο «Θεσσαλονίκη 2016» έφτασε στο τέλος της. Αύριο (1/7) το “Paok sports arena” θα ανοίξει τις πύλες του για να υποδεχθεί ένα υψηλού επιπέδου διήμερο επιμόρφωσης. Το προπονητικό τιμ της πρωταθλήτριας Ευρώπης, ΤΣΣΚΑ και το τεχνικό σταφ της φετινής έκπληξης της Euroleague, Λοκομοτίβ Κουμπάν θα μοιραστούν τα πολύτιμα μικρά «μυστικά» τους.
 
Το προσεχές διήμερο (1-2/7) τα προπονητικά βλέμματα θα είναι στραμμένα στη Θεσσαλονίκη και το ” Paok sports arena” εκεί όπου ανοίγει την Παρασκευή (1/7) η αυλαία του Διεθνούς Σεμιναρίου “Θεσσαλονίκη 2016”. Κορυφαίοι Έλληνας προπονητές και γυμναστές που διακρίθηκαν στο κορυφαίο επίπεδο της Ευρώπης θα αναλάβουν να μοιραστούν τις γνώσεις τους και να βοηθήσουν τον Έλληνα τεχνικό στην αέναη προσπάθεια που κάνει για άρτια και σωστή γνώση.
 
Ο πρωταθλητής Ευρώπης και VTB με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Δημήτρης Ιτούδης μαζί με τους συνεργάτες του Ανδρέα Πιστιόλη και Κώστα Χατζηχρήστο θα αναλύσουν όλες τις τεχνικές λεπτομέρειες σε επίθεση κι άμυνα που έφεραν τους Ρώσους στην κορυφή της Ευρώπης.
 
Το Σεμινάριο θα ξεκινήσει με το προπονητικό σταφ της φετινής έκπληξης στη Euroleague, Λοκομοτίβ Κουμπάν, να εξηγεί ποιες λεπτομέρειες ήταν αυτές που βοήθησαν για να επιτευχθεί μία… μαγική πορεία. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μαζί με τους συνεργάτες του, Χρήστο Παππά, Γιώργο Βαβέτση και Γιώργο Μποζίκα θα αναλύσουν ενδιαφέροντα θέματα (το πρόγραμμα του Διεθνούς Σεμιναρίου) και να απαντήσουν σε ερωτήσεις των παρευρισκομένων».