Ο Αρκαδικός φιλοξενεί αύριο(26/11) τον Χολαργό για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 με τον προπονητή της ομάδας της Τρίπολης, Γιάννη Διαμαντάκο να τονίζει σε δηλώσεις που έκανε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ ότι το κλειδί της νίκης απέναντι στον Χολαργό θα είναι η άμυνα.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του Αρκαδικού:

Για τους στόχους που έχουν τεθεί στον Αρκαδικό:  «Βραχυπρόθεσμα το ζητούμενο είναι να μην έχουμε διακυμάνσεις και να αποκτήσουμε σταθερότητα στην απόδοσή μας. Όσον αφορά στους μακροπρόθεσμους στόχους, νομίζω ότι μια ομάδα που μέχρι πρότινος βρισκόταν στην  Α1 είναι υποχρεωμένη, παρά τις όποιες αντιξοότητες αντιμετωπίζει, να έχει μια καλή πορεία και καθ’ όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος να δείχνει ότι θέλει κάτι περισσότερο από μια απλή παραμονή. Σε ποιον βαθμό θα πετύχουμε κάτι τέτοιο εξαρτάται αποκλειστικά από εμάς (προπονητικό τιμ, παίκτες, διοίκηση)».

Για το παιχνίδι με το Χολαργό (25/11, 17.00):  «Νομίζω ότι το “κλειδί” για εμάς και ο παράγοντας που πάντα θα αποτελεί βαρόμετρο είναι η άμυνα. Ο Χολαργός είναι ομάδα που χτίστηκε για να πρωταγωνιστήσει. Παρά το κακό ξεκίνημα, τώρα παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει.

Έχει έμπειρους παίκτες και έναν προπονητή με βαρύ όνομα. Εάν καταφέρουμε η αμυντική μας απόδοση να είναι όπως στα προηγούμενα παιχνίδια, τότε θα έχουμε κάνει το πρώτο βήμα για ένα θετικό αποτέλεσμα».

Για τον κόσμο κι αν στηρίζει την προσπάθεια που γίνεται φέτος:  «Είναι πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα αυτό που συμβαίνει με τον  Αρκαδικό. Συνήθως όταν μια ομάδα υποβιβάζεται από την Α1 είναι λογικό στον κόσμο να υπάρχει πίκρα και απογοήτευση, όμως εδώ ο κόσμος όχι μόνο είναι δίπλα στην ομάδα, αλλά τη στηρίζει και με μεγάλο πάθος τόσο στα εντός όσο και στα εκτός έδρας ματς.

Αυτό, άλλωστε, έγινε και κόντρα στον Αμύντα. Για εμάς αυτός είναι ένας επιπρόσθετος λόγος να προσπαθήσουμε ακόμα περισσότερο να φέρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στο Χολαργό».