Η γυναικεία ομάδα του Περιστερίου ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο τη σεζόν έχοντας κατακτήσει το κύπελλο αλλά και το πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑ χωρίς να γνωρίσει τη λέξη ήττα. Ο Αντώνης Παπαδέλος, μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ για την πορεία της ομάδας, αλλά και για την άνοδο στην Α2 γυναικών.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου της ΕΣΚΑ: “Αναμφίβολα είμαστε χαρούμενοι γι αυτό που πετύχαμε. Η ομάδα πέρασε από πολλά κύματα, προβλήματα και αμφισβήτηση, όμως  παρ’ όλ’ αυτά τα καταφέραμε. Δουλέψαμε μέσα σε ένα συγκεκριμένο πλάνο που είχαμε θέσει με τον συνεργάτη μου, Νίκο Γλεντή, και τελικά φέραμε το έργο μας εις πέρας. Ο στόχος μας ήταν από την αρχή το Κύπελλο και το πρωτάθλημα που θα έδινε την άνοδο. Τα καταφέραμε και πλέον είμαστε χαρούμενοι”.

Για τον τελικό με τον Ζωγράφου: “Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, καθώς η ομάδα του Ζωγράφου είχε καταφέρει να φορμαριστεί σε ένα κρίσιμο χρονικό σημείο. Ήρθε να παίξει το παιχνίδι χωρίς κανένα άγχος, αφού ήταν ήδη μία επιτυχημένη ομάδα. Εμείς διαχειριστήκαμε με επιτυχία το άγχος του τελικού και τα προβλήματα τραυματισμού που είχαμε κατά τη διάρκεια του αγώνα. Τελικά κατακτήσαμε στη παράταση τη νίκη που μας έδωσε το πρωτάθλημα και την πολυπόθητη άνοδο”.

Για την αήττητη πορεία της ομάδας σε πρωτάθλημα και Κύπελλο: “Δεν ήταν κάτι που είχαμε ως αρχικό στόχο. Εμείς προσπαθήσαμε με βάση τη συστηματική δουλειά σε σκάουτιγκ και μέσα στο γήπεδο κάθε εβδομάδα να κοιτάζουμε κάθε αντίπαλη ομάδα ξεχωριστά, ώστε να μαζέψουμε όσες περισσότερες νίκες γίνεται. Ο στόχος ήταν να έχουμε τις 2-0 νίκες στην κανονική περίοδο με τους βασικούς διεκδικητές του στόχου μας. Κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος και βλέποντας ότι η ομάδα είχε τα φόντα να καταφέρει κάτι παραπάνω δεν κρύψαμε ότι στο πίσω μέρος του μυαλού μας ήταν και το αήττητο ρεκόρ το οποίο και τελικά καταφέραμε”.

Για την επόμενη σεζόν που βρίσκει το Περιστέρι στην Α2: “Τα πράγματα πλέον θα είναι πολύ διαφορετικά, καθώς είναι μία κατηγορία που έχει δυνατότερες ομάδες από την Α’ ΕΣΚΑ. Με βάση τα πλέι άουτ της Α1 όπου έπεσαν στην Α2 ο Πανιώνιος, ο ΔΑΣΑΛ, η Τερψιθέα και τα Εξάρχεια θα είναι ένα ανταγωνιστικό και δύσκολο πρωτάθλημα. Θέλω να πιστεύω ότι ο σύλλογος θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων έτσι ώστε να βοηθήσει το τμήμα να σταθεί επάξια στη κατηγορία και να μπορέσει να κάνει μία αξιοπρεπή πορεία. Τα εχέγγυα υπάρχουν από τη φετινή σεζόν. Φυσικά ο σύλλογος έχει και μία περαιτέρω δυναμική σε ότι αφορά την ιστορία του όσο και τον κόσμο που τον πλαισιώνει. Ας μην ξεχνάμε ότι φέτος είχαμε την παρουσία των οργανωμένων οπαδών, των Φενταγίν, και τους ευχαριστούμε γι αυτή την στήριξη”.