Αυτό θέλει να πετύχει ο προπονητής του Αμύντα Αλέξης Ζαβός. Ο Αμύντας που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Β Εθνικής  “απέδρασε” με σπουδαίο διπλό από την Νίκαια  κόντρα στον Ιωνικό και ο τεχνικός του συλλόγου μίλησε στην επίσημη σελίδα του ΣΕΠΚ και τόνισε ότι σκοπός της ομάδας του δεν είναι μόνο το θέαμα αλλά είναι και η ουσία δηλαδή η άνοδος στην Α2.

Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για τη νίκη τους επί του Ιωνικού Νικαίας: «Για εμάς ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, γιατί προερχόμασταν από την ήττα από τον Παπάγο, στην οποία δεν παλέψαμε όσο έπρεπε. Συμφωνήσαμε να μπούμε στο παιχνίδι με τη Νίκαια και να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας, γιατί ξέραμε ότι είχαμε δύσκολο απόγευμα μπροστά μας. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν μπροστά, όμως στο τρίτο δεκάλεπτο ο Ιωνικός έπαιξε πολύ δυνατά, με αποτέλεσμα να γυρίσει το ματς και να προηγηθεί. Στο τέταρτο δεκάλεπτο παίζοντας καλή άμυνα δεχθήκαμε μόλις δέκα πόντους και με κάποια μεγάλα σουτ φθάσαμε στη νίκη. Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στη Νίκαια που είναι καινούρια ομάδα, αλλά και στον κόουτς Νίκο Οικονόμου, ο οποίος έχει μείνει ακριβώς όπως τον ήξερα και σαν παίκτη. Ζει το παιχνίδι έντονα και είναι σωστός κύριος εντός κι εκτός γηπέδων».

Για τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του στη Β’ Εθνική: «Είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε για την πορεία μας και ειδικά φέτος που η Β’ Εθνική είναι κατά ένα μήνα πιο μεγάλη από πέρυσι. Είναι ένα πρωτάθλημα που δεν μπορούμε ακόμα να πούμε ποιες ομάδες ξεκίνησαν καλά και ποιες όχι. Περιμένω γύρω στο Δεκέμβριο, τότε που οι ομάδες θα έχουν βρει ρυθμό, να φανεί για ποιους η στροφή θα είναι μικρή και για ποιους μεγάλη. Εμείς, από την πλευρά μας, περιμένουμε την επιστροφή του τραυματία Αντριάνο Τοπάλι, ο οποίος όταν γυρίσει θα είναι ουσιαστικά εσωτερική μεταγραφή για εμάς. Από πέρυσι που τραυματίστηκε μας έχει λείψει».

Για τους στόχους που υπάρχουν στο φετινό πρωτάθλημα: «Στόχος είναι να κάνουμε μια όσο καλύτερη σεζόν γίνεται, να κερδίσουμε όσα παιχνίδια είμαστε καλύτεροι και να παλέψουμε μέχρι τέλους τα παιχνίδια που δεν είμαστε τόσο καλοί. Εάν χάσουμε από κάποιους που είναι καλύτεροι και τα έχουμε δώσει όλα τότε θα είμαστε ευχαριστημένοι με τον εαυτό μας. Θέλουμε όσοι έρχονται να μας δουν να απολαμβάνουν αυτό που τους προσφέρουμε, γιατί οι νίκες προσπαθούμε να συνδυάζονται με καλό μπάσκετ. Αυτοί είναι οι στόχοι μας σε ομαδικό επίπεδο. Από εκεί και πέρα, ατομικά θέλουμε καθημερινά να περνάμε όσο καλύτερα γίνεται στην προπόνηση και να χαιρόμαστε το μπάσκετ»