Για τρίτη συνεχόμενη σεζόν ο Ιωνικός εμπιστεύεται τις τύχες του στα έμπειρα χέρια του Νίκου Καραγιάννη. Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ (sepk.gr) για τη νίκη επί της Αγία Παρασκευής αλλά και για τους στόχους που θέτει η ομάδα της Νίκαιας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε
Για την σημαντική νίκη επί της Αγίας Παρασκευής
“Ήταν μία νίκη που την θέλαμε πολύ γιατί είχαμε μείνει πίσω στη βαθμολογία έπειτα από τα πρώτα παιχνίδια που σταθήκαμε άτυχοι σε πολλές περιπτώσεις. Αυτή είναι μία νίκη που μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε την προσπάθεια που κάνουμε και με καλύτερη απόδοση στη συνέχεια να καταφέρουμε στο τέλος να πάρουμε αυτό που μας αξίζει”.

Για τους στόχους του Ιωνικού στο φετινό πρωτάθλημα
“Σε συνεργασία με τη διοίκηση συμφωνήσαμε ότι τη φετινή σεζόν δεν θα μπορούσαμε να κοντράρουμε τα μπάτζετ του Φάρου και της Κύμης. Αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε μία ομάδα νεανική με χαμηλό μπάτζετ.
Ίσως είμαστε η πιο άτυχη ομάδα του πρωταθλήματος στο κομμάτι των τραυματισμών. Από το ρόστερ χάσαμε εξαρχής τον Μάριο Δερμιτζάκη που υπέστη χιαστούς, ο Μάκης Ναούμ ταλαιπωρείται με οστικό οίδημα και δεν έχει μπει ακόμα, ενώ για έναν μήνα ήταν εκτός κι ο Δημήτρης Τσαρουχάς με θλάση. Αυτοί είναι 3 σημαντικοί παίκτες για εμάς ειδικά με το μικρό μπάτζετ που διαθέταμε. Όπως είναι φυσιολογικό δημιουργήθηκαν κάποια αγωνιστικά θέματα, όμως παρ’ όλ’ αυτά οι παίκτες πάλεψαν σε όλα τα ματς, όμως ήμασταν άτυχοι, καθώς χάσαμε σε πολλά ματς που κρίθηκαν στον πόντο. Γενικά δείξαμε χαρακτήρα κι αυτό είναι σημαντικό. Στην ομάδα έχω εξαιρετικό προπονητικό τιμ με τον Γιάννη Μάνο να προστίθεται στην ομάδα και τον Κώστα Καλογερόπουλο που είμαστε μαζί τα τελευταία 3 χρόνια. Νομίζω ότι στο τέλος αυτή η ομάδα θα πάρει αυτό που της αξίζει”.

Για το επίπεδο του πρωταθλήματος της Β’ εθνικής
“Αναμφίβολα είναι πάρα πολύ καλό. Υπάρχουν 2 ομάδες που έχουν δημιουργήσει ρόστερ, το οποίο θα τις καθιστούσε πρωταγωνίστριες ακόμα και στην Α2. Γενικά υπάρχει ένα πρωτάθλημα των 2 κι από εκεί και κάτω οι υπόλοιπες ομάδες προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να είμαστε όσο πιο ψηλά στη βαθμολογία.
Κλείνοντας θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους καλές γιορτές με υγεία και το 2015 να είναι μία καλή χρονιά για όλο τον κόσμο. Ελπίζω και στην ομάδα μας να επιστρέψουν όσο το δυνατό πιο σύντομα οι τραυματίες”.