Η Αγία Παρασκευή θα έχει νέα πρόσωπα στην άκρη του πάγκου στην παρουσία της στην Α2 γυναικών Νότου, καθώς ο Γιώργος Κάββουρας είναι αυτός που έχει πλέον τον… έλεγχο της ομάδας μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ για τους στόχους αλλά και τη φιλοσοφία του συλλόγου.
Αναλυτικά:

Για τη συνεργασία του με την Αγία Παρασκευή: “Είναι μία ομάδα πού πληροί όλες τις προϋποθέσεις για να εργαστεί ένας προπονητής. Πρόκειται για έναν σύλλογο με μεγάλη ιστορία και οργάνωση σε όλα τα επίπεδα. Υπάρχει ένας πρόεδρος με πολύ μεράκι κι ένα Διοικητικό Συμβούλιο που κάνει ότι μπορεί για να πάει η ομάδα όσο καλύτερα γίνεται. Όσον αφορά στη συνεργασία μας το ευχάριστο είναι ότι υπάρχει πλήρης ταύτιση απόψεων στην οργάνωση αλλά και σε θέματα προγραμματισμού.

Κάθε καινούρια δουλειά είναι μία νέα προσπάθεια, μία πρόκληση κι αυτό έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για μένα. Οι  στόχοι μας μαζί με τον συνεργάτη μου και υπεύθυνο φυσικής κατάστασης, Νίκο Βαρβαρήγο, είναι να μείνουμε για πολλά χρόνια στην ομάδα και να δώσουμε ότι καλύτερο μπορούμε”.

Για τους στόχους της ομάδας του στο φετινό πρωτάθλημα: “Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μία ομάδα που θα είναι ανταγωνιστική στο πρωτάθλημα και θα μπορεί να κοιτάει στα μάτια όλους τους αντιπάλους ανεξαρτήτου μπάτζετ. Το ζητούμενο για εμάς δεν είναι ούτε το πρωτάθλημα ούτε η νίκη αλλά να καταφέρουμε τα κορίτσια να παίζουν καλό μπάσκετ. Από εκεί και έπειτα ότι έρθει θα είναι καλοδεχούμενο”.

Για το πρωτάθλημα της Α2 γυναικών Νότου: “Εξαιτίας της αναδιάρθρωσης του πρωταθλήματος όλες οι ομάδες είναι σχεδόν στα ίδια επίπεδα. Όλοι μπορούν να κερδίσουν όλους. Φαίνεται νομίζω για πρώτη φορά ότι πρωτάθλημα θα μας απασχολεί όλους μέχρι τέλους. Θα είναι απόλυτα ανταγωνιστικό κι αυτό κάνει τις ομάδες πού δουλεύουν σκληρά να έχουν τον πρώτο λόγο. Ελπίζω φέτος το πρωτάθλημα να αναδείξει περισσότερες Ελληνίδες αθλήτριες”.

Για τη φιλοσοφία που κινήθηκε η ομάδα στη μεταγραφική περίοδο: “Προσπαθήσαμε να στηριχθούμε περισσότερο στο έμψυχο δυναμικό που υπήρχε και κάναμε τρεις προσθήκες εκεί που ήταν αναγκαίες. Πρόθεση μας είναι να έχουν λόγο και χρόνο αρκετά παιδιά των υποδομών γιατί αυτή είναι η ουσιαστική φιλοσοφία μας. Για το τέλος θα ήθελα να ευχηθώ σε όλες τις ομάδες να είναι υγιείς και να προσπαθήσουμε όλοι για το καλό του γυναικείου μπάσκετ”.