Ο Φοίνικας Λάρισας μετέχει για έβδομη σεζόν στο πρωτάθλημα και φέτος κατέχει τον τίτλο του φαβορί. Ωστόσο, ο προπονητής της ομάδας, Γρηγόρης Γιάσαρης, μιλώντας στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ δεν θέλησε να δεχθεί την “ταμπέλα” του φαβορί καθώς στόχος του είναι “να είμαστε ομάδα όταν θα έρθουν οι δύσκολες στιγμές”.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το 3/3 και τη νίκη επί του Άργους: “Από την αρχή έχουμε θέσει ως στόχο να διαφυλάξουμε το αήττητο μας στη Λάρισα. Στο παιχνίδι με τα Γιάννενα ήμασταν καλά προετοιμασμένοι και πήραμε μία καλή νίκη. Όσον αφορά τον αγώνα με το Άργος Ορεστικό νομίζω ότι είναι ένα σημαντικό δίποντο γιατί είναι μία από τις ομάδες που πιστεύω ότι θα είναι ψηλά στη βαθμολογία. Αυτό το 3 στα 3 μας δίνει το ψυχολογικό έναυσμα για να γίνουμε ακόμα καλύτεροι στη πορεία”.

Για τον τίτλο του φαβορί που έχει φέτος ο Φοίνικας: “Δεν θέλω να βάλω ταμπέλες στην ομάδα. Στο μόνο που πιστεύω είναι η σκληρή και πολύ δουλειά. Πρέπει να καταφέρουμε τις δύσκολες στιγμές που αναπόφευκτα κάποια στιγμή θα έρθουν να μείνουμε ομάδα. Όλα αυτά βέβαια με τη στήριξη της διοίκησης που μέχρι τώρα μας περιβάλει με εμπιστοσύνη και την βοήθεια του κόσμου που φέτος δείχνει ότι θέλει να μας βοηθήσει αρκετά”.

Για το ρόστερ που έχει μόνο Λαρισαίους: “Αυτή τη στιγμή είμαστε τυχεροί γιατί έχουμε μία φουρνιά Λαρισαίων παικτών που είτε έμειναν στην πόλη τους είτε επέστρεψαν από ομάδες εκτός Λάρισας. Με την προσθήκη κάποιων παιδιών από την υποδομή έχουμε κάνει ένα αξιόλογο ρόστερ πάντα σε συνάρτηση με τις οικονομικές δυνατότητες της εποχής. Το ρόστερ στηρίχθηκε σε γηγενείς αθλητές τόσο από φιλοσοφία όσο και από ανάγκη”.