Την Παρασκευή και το Σάββατο (15-16 Ιουνίου) τρεις Έλληνες προπονητές θα βρεθούν στο Ναύπλιο, προκειμένου να μοιραστούν τις γνώσεις τους με τους συναδέλφους της αργολικής πόλης. Οι Θανάσης Σκουρτόπουλος, Θανάσης Παπαχατζής και Γιώργος Ζευγώλης θα είναι οι ομιλητές στο τοπικό σεμινάριο που διοργανώνει ο ΣΕΠΚ στο κλειστό κλειστό γυμναστήριο με την αρωγή του ΕΣΚΑΚ και του Δήμου Ναυπλίου.

Τον λόγο θα λάβει πρώτος ο Θανάσης Παπαχατζής (16:30) με το θέμα “Διδασκαλία της ντρίμπλας στο σύγχρονο μπάσκετ: τα βασικά“, ενώ στις 18:00 ο Γιώργος Ζευγώλης θα μιλήσει για “την επίθεση εναντίον MtM“. Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος θα κλείσει την αυλαία της πρώτης ημέρας με το θέμα “ανάπτυξη του αιφνιδιασμού και το επιθετικό transition“.

Το Σάββατο οι ομιλίες θα ξεκινήσουν στις 09:30 με τον Θανάση Σκουρτόπουλο να μιλάει για “βελτίωση ατομικής τεχνικής ψηλών παικτών“, στις 11:00 ο Θανάσης Παπαχατζής θα συνεχίσει την πρώτη του ομιλία “διδασκαλίας της ντρίμπλας στο σύγχρονο μπάσκετ”, αναφερόμενος στο κομμάτι “1vs 1 ως 5 vs 5”. Το σεμινάριο θα ολοκληρωθεί στις 12:30 με τον Γιώργο Ζευγώλη και την “αμυντική τακτική σε ζώνη 3-2, η οποία γίνεται match-up“.