Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στα κλειστά γήπεδα της Ουγγαρίας (2006-2011), για να μετακομίσει στην Ισπανία και τη Μανρέσα (2011-’13). Από εκεί, μετεγγράφηκε στη Λαμποράλ Κούτσα (2013-’14), ενώ κατόπιν έγινε κάτοικος Ιταλίας, συνεχίζοντας την καριέρα του στην Αβελίνο (2014-’15). Από τον περασμένο Μάιο λογίζεται εκ νέου ως παίκτης της Λαμποράλ Κούτσα, όντας εκ των βασικών πρωταγωνιστών της ομάδας της Βασκωνίας στην εξαιρετική της πορεία στη φετινή σεζόν. Για του λόγου το αληθές, μετράει κατά μέσο όρο 8,1 πόντους, 4,1 ριμπάουντ, 1,7 ασίστ, 1,6 κλεψίματα, 1 τάπα, 0,9 λάθη και 11,7 ranking σε 27 λεπτά συμμετοχής στην Ευρωλίγκα (συμπεριλαμβανομένου του ματς της Πέμπτης με τον Ολυμπιακό), όντας ουσιαστικά δεύτερος καλύτερος παίκτης της Λαμποράλ (μαζί με Κοζέρ και Άνταμς που έχουν 11,8 και 12,1 ranking αντίστοιχα), πίσω από το… σεληνιασμένο Γιάννη Μπουρούση.
 
Ο λόγος για το Άνταμ Χάνγκα, ο οποίος μίλησε στο Basketblog.gr για την ήττα της ομάδας του από τον Ολυμπιακό. Ο Ούγγρος φόργουορντ απέδωσε την ήττα της Λαμποράλ Κούτσα στα πολλά λάθη (23 συνολικά), ενώ ερωτηθείς εάν έπαιξε ρόλο το γεγονός ότι η ομάδα του Βέλιμιρ Περάσοβιτς προερχόταν από ντέρμπι με τη Μπαρτσελόνα για την ACB και ίσως ήταν κουρασμένη, τόνισε πως όλα αυτά αποτελούν δικαιολογίες. Χωρίς να κρυφτεί πίσω από το δάχτυλό του, λοιπόν, ο 26χρονος φόργουορντ αναγνώρισε την ανωτερότητα των «ερυθρόλευκων», ενώ παράλληλα εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πρόκριση στο Top 16, δίνοντας σύνθημα νίκης στους αμέσως επόμενους αγώνες των Βάσκων με Σαραγόσα για την ACB (29/11), και Λιμόζ για την Ευρωλίγκα (3/12).
 
Άνταμ, δεν τα καταφέρατε απόψε (σ.σ. χθες) και ηττηθήκατε από τον Ολυμπιακό. Σε τι πιστεύεις ότι οφείλεται το αποτέλεσμα αυτό;
 
«Κάναμε πολλά λάθη. Ήταν ένα εκτός έδρας ματς, στο οποίο είχαμε συνολικά 23 λάθη, με αποτέλεσμα να μη μπορέσουμε να ελέγξουμε το ρυθμό. Στην πραγματικότητα, δεν μπορείς να κερδίσεις κανένα παιχνίδι, όταν κάνεις 23 λάθη. Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι. Πιστεύω παίξαμε πολύ καλή άμυνα, καθώς σκόραραν κάτω από 60 πόντους. Ήταν ένας αγώνας-μάχη, αλλά στο τέλος χάσαμε. Φυσικά, δεν είμαστε χαρούμενοι αλλά δεν ήρθε το τέλος του κόσμου. Αυτό που πρέπει να κάνουμε, είναι απλώς να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι, να παίξουμε σκληρά και να πάρουμε το επόμενο παιχνίδι για να εξασφαλίσουμε την πρόκριση στο Top 16».
 
Μήπως στην ήττα αυτή έπαιξε ρόλο το ματς της περασμένης Κυριακής (22/11) με τη Μπαρτσελόνα; Εννοώ, μήπως ήσασταν κουρασμένοι;
 
«Όχι, όχι. Αυτά είναι απλώς δικαιολογίες. Όπως κι εμείς, έτσι κι ο Ολυμπιακός είχε αγώνα την προηγούμενη Κυριακή, κι εμείς δεν θέλουμε να ψάχνουμε δικαιολογίες. Χάσαμε. Τώρα θα επιστρέψουμε στη Βασκωνία, σίγουρα θα παρακολουθήσουμε βίντεο και θα μιλήσουμε μεταξύ μας για το τι κάναμε σωστά και τι λάθος. Νομίζω πάντως ότι δεν παίξαμε αρκετά δυνατά και δεν βγάλαμε όση ενέργεια θα έπρεπε. Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος σε αυτούς τομείς και γι’ αυτό κέρδισε. Ξέρεις, έτσι είναι το μπάσκετ. Σε τελική ανάλυση, έχουμε μπροστά μας πολλά παιχνίδια ακόμα κι εκεί πρέπει να επικεντρωθούμε. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στο πώς θα κερδίσουμε την Κυριακή στη μία η ώρα. Δεν υπάρχει πολύς χρόνος για σκέψη».
 
Πώς πιστεύεις ότι θα σας επηρεάσει η συγκεκριμένη ήττα ενόψει της συνέχειας;
 
«Ελπίζω ότι δεν πρόκειται να μας επηρεάσει ιδιαίτερα, διότι, όπως είπα πριν, δεν προκριθήκαμε ακόμα στο Top 16. Επομένως, πρέπει να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι (σ.σ. εντός με Λιμόζ). Έχουμε δύο ακόμη εντός έδρας αγώνες με Λιμόζ και Τσεντεβίτα, τους οποίους πρέπει να κερδίσουμε και να δούμε τι συνέβη στο ματς της Εφές (σ.σ. εκείνη την ώρα έπαιζε με την Αρμάνι Μιλάνο)».
 
Νομίζω έχασε…
 
«Ναι;».
 
Ήταν 86-81 στο 39’ υπέρ της Αρμάνι Μιλάνο…
 
«Δεν χρειάζεται να ανησυχούμε για το τι συμβαίνει στις άλλες ομάδες. Το μόνο που πρέπει να μας απασχολεί είναι η δική μας ομάδα και το πώς θα κερδίσουμε τα δύο εναπομείναντα εντός έδρας παιχνίδια».