Την τελευταία τριετία, ο Τζέρεμι Έβανς βγάζει το «ψωμί» του στην Ευρωπή και μετά από μία «breakout» χρονιά στην Νταρουσάφακα, πλέον αγωνίζεται στην Χίμκι. Ο κάτοχος του τίτλου του διαγωνισμού καρφωμάτων του 2012 μίλησε στο basketblog.gr για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και την φήμη ότι υπήρχε πρόταση των «ερυθρολεύκων» το καλοκαίρι, όπως επίσης και για την εμφάνιση του Αλέξει Σβεντ.

Αναλυτικά:

Επιστρέψατε από το -12, αλλά στα τελευταία 2′ χάσετε μία διαφορά 9 πόντων, Τι ακολουθεί στη συνέχεια για εσάς;

«Πρέπει να επιστρέψουμε στην προπόνηση.Πρέπει να επιστρέψουμε καλύτεροι, έχουμε αγώνα σε δύο ημέρες. Κάναμε σημαντικά λάθη στα κρίσιμα σημεία. Πρέπει να μάθουμε να «κλείνουμε» καλύτερα τους αγώνες, να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στο τέλος. Πρέπει, όμως να δώσουμε τα εύσημα και στον Ολυμπιακό ήταν καλύτεροι από εμάς και κέρδισαν δίκαια»

Πιστεύετε ότι βασιστήκατε παραπάνω από όσο έπρεπε στον Σβεντ;

Κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα. Να σκοράρει. Σήμερα(στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό) ήταν «ζεστός» και συνεχίσαμε να του δίνουμε την μπάλα. Είναι σκόρερ! Αυτό κάνει για αυτήν την ομάδα.

Υπήρχε μία φήμη το καλοκαίρι ότι μιλούσες με τον Ολυμπιακό. Είναι αλήθεια;

Επικοινώνησε μαζί μου ο κόουτς Μπλατ. Σκέφτηκα να έρθω εδώ και κρατάω πάντα τις επιλογές μου «ανοιχτές». Μου αρέσει να αγωνίζομαι εδώ. Είναι μία υπέροχη πόλη. Έχω έρθει πολλές φορές στο παρελθόν είτε για να αγωνιστώ, είτε για να επισκεφθώ παλιούς συμπαίκτες. Είναι πολύ ωραία!!!