Οι Ίκαροι Σερρών δεν τα κατάφεραν το απόγευμα της Κυριακής στο κλειστό των Πευκών και ηττήθηκαν από τους Μαχητές-Πειραματικού, γνωρίζοντας μία ακόμα ήττα στο φετινό πρωτάθλημα.

Η ομάδα των Σερρών έχει έντονα παράπονα από τη διαιτησία, κάνοντας λόγο για αλλοίωση αποτελέσματος, τονίζοντας βέβαια πως δεν είχαν κανένα θέμα από τους Μαχητές-Πειραματικού και τη φιλοξενία τους.

Θέση στο εν λόγω ζήτημα θέλησε να πάρει και ο πρόεδρος των Ικάρων Σερρών, κ. Αριστείδης Αθανασιάδης, ο οποίος μιλώντας στο basketblog.gr έκανε λόγο για «βιασμό» από τη διαιτησία, ενώ έκανε λόγο για ιδιαίτερη διαχείριση των Μαχητών-Πειραματικού από τους διαιτητές με σκοπό την προσωπική τους ανέλιξη.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο πρόεδρος των Ικάρων:

«Σήμερα αυτό που ζήσαμε ήταν ένας βιασμός από τον κ. Παπαγεωργίου. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τους Μαχητές-Πειραματικού και τη φιλοξενία τους, αλλά μόνο με τη διαιτησία του κ. Παπαγεωργίου. Κάποιοι διαιτητές παίζοντας καλά τα Πεύκα νομίζουν ότι θα έχουν εξέλιξη στο χώρο, Ο κ. Παπαγεωργίου όμως απέδειξε ότι δυστυχώς για αυτόν δεν έχει ούτε την ικανότητα, ούτε το ανάστημα για κάτι τέτοιο. Δεν θα προχωρήσουμε σε καμία αναπαραγωγή βίντεο με φάσεις, όμως θα ήθελα να πω ότι αυτό που ζήσαμε το απόγευμα της Κυριακής δεν έχει ξαναγίνει. Είμαι 17 χρόνια στο χώρο, έχω βρεθεί με τους Ικάρους Σερρών στην Α2, έχουμε ζήσει ιστορικές στιγμές, αλλά σε όποια κατηγορία κι αν βρεθήκαμε, δεν έχω ξαναζήσει όσα συνέβησαν στο παιχνίδι αυτό και ειδικά στο τελευταίο 5λεπτο. Ως σωματείο δεν ζητήσαμε ποτέ την εύνοια της διαιτησίας απαιτούμε όμως ίση μεταχείριση. Τέλος ευχόμαστε στην ομάδα των Μαχητών – Πειραματικού πολλές επιτυχίες στο πρωτάθλημα γιατί το αξίζουν και δεν έχουν ανάγκη κανέναν κ. Παπαγεωργίου για να πετύχουν τους στόχους τους».