Ο Βαγγέλης Μανσαράι ήταν από τους παίκτες που ο Κώστας Σορώτος εμπιστεύτηκε την περίοδο που δημιουργούσε τον Πανιώνιο της νέας κατάστασης, και με συμφωνία με τον Ελληνικό τον έφερε στην «πλατεία», πιστεύοντας στις δυνατότητες του. O 19χρονος γκαρντ/φόργουορντ πραγματοποίησε μια από τις καλύτερες του εμφανίσεις απέναντι στον Παπάγου, πετυχαίνοντας 13 πόντους, και βγάζοντας τρομερή ενέργεια σε άμυνα και επίθεση.

Ο Μανσαράι, ο οποίος ξεκίνησε από τον Έσπερο Καλλιθέας, μίλησε στο basketblog.gr τονίζοντας ότι αρχίζει να βρίσκει σιγά σιγά τα πατήματα του, ευχαριστώντας τον Βαγγέλη Ζιάγκο για την εμπιστοσύνη που του δίνει. 

Απέναντι στον Παπάγου πραγματοποίησες την καλύτερη σου φετινή εμφάνιση με 13 πόντους και εξαιρετική αμυντική τακτική. Αρχίζεις να βρίσκεις πλέον τα πατήματα σου στην ομάδα;

Πιστεύω ότι σιγά σιγά αρχίζω και βρίσκω τα πατήματά μου και σε αυτό με έχει βοηθήσει πάρα πολύ ο coach Ζιάγκος ,που με έχει πιστέψει και μου δίνει ευκαιρίες και επίσης οι συμπαίκτες μου, που μου δείχνουν εμπιστοσύνη , με συμβουλεύουν και με βοηθάνε στο να γίνομαι καλύτερος μέρα με την μέρα και τους ευχαριστώ πολύ γιαυτό.

Αποφάσισες να συμμετέχεις σε μια ομάδα με τεράστιο όνομα και απαιτήσεις. Σου αρέσει το ρίσκο, και ποια είναι τα σχέδια σου;

Aποφάσισα να συμμετέχω στον Πανιώνιο, όπως είπατε και εσείς, γιατί είναι μια ομάδα με τεράστιο όνομα και είναι ομάδα που δουλεύει καλά στα νέα παιδιά. Άξιζε τον κόπο να πάρω αυτό τον ρίσκο , γιατί πραγματικά είμαστε όλοι μια οικογένεια που κάνει και πρωταθλητισμό. Τα σχέδια μου είναι να προσφέρω όσο μπορώ στην ομάδα και να γίνομαι καλύτερος κάθε μέρα!

Τι μπορεί να περιμένει ένας προπονητής από σένα. Ποια είναι τα δυνατά σημεία σου στο παιχνίδι;

Σίγουρα αυτό που μπορεί να περιμένει είναι σκληρή δουλειά και προσήλωση. Τα καλά μου στοιχεία πιστεύω πως είναι η άμυνα , το drive και τα rebound, τα οποία φυσικά δουλεύω, ώστε να μπορέσω να γίνω ακόμα καλύτερος.

Η νίκη επί τους Παπάγου σας δίνει την ώθηση για να μπορέσετε να διεκδικήσετε την άνοδο ως το τέλος, και πιστεύεις ότι τελικά θα τα καταφέρετε;

Σίγουρο είναι ένα διπλό ανόδου απέναντι σε μια τέτοια έδρα και με τόσους έμπειρους και καλούς παίχτες . Είναι νωρίς ακόμα να ξέρουμε για την άνοδο. Κοιτάμε κάθε ματς σαν να είναι τελικός και πιστεύω με την δουλειά που κάνουμε οι συμπαίκτες μου και εγώ ,ότι θα καταφέρουμε κάτι καλό.

Και τέλος…η γνώμη σου για τον κόσμο της ομάδας;

Ο κόσμος μας είναι υπέροχος και μας στηρίζει κάθε μέρα και εντός και εκτός γηπέδου . Είμαι πρωτόγνωρος σε τέτοιες καταστάσεις με τόσο πολύ κόσμο στο γήπεδο . Και μας δίνουν έναν λόγο παραπάνω για να βάζουμε τα δυνατά μας κάθε Κυριακή.