Ο Γιώργος Γκιουζέλης αποτέλεσε τη δεύτερη μετεγγραφική κίνηση του Κοροίβου για το φετινό καλοκαίρι, με τον προπονητή της ομάδας, Κώστα Σορώτο, να επενδύει σε έναν ταλαντούχο «ψηλό» με δυνατότητες εξέλιξης.

Ο φέρελπις φόργουορντ/σέντερ προέρχεται από μία πολύ καλή σεζόν με τη φανέλα της Δάφνης Δαφνίου, εκεί όπου έδειξε μερικά από τα στοιχεία του, τα οποία έπεισαν τον Κώστα Σορώτο να του προτείνει να κάνει το ίδιο δρομολόγιο, Χαϊδάρι-Αμαλιάδα.

Μιλώντας στο basketblog.gr ο Γκιουζέλης δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για τη μεταπήδηση του από την Β’ Εθνική στην Α2 και τον Κόροιβο, ενώ φάνηκε ιδιαίτερα χαρούμενος που θα βρεθεί ξανά με τον Γιώργο Τσιάκο και τον Γιάννη Καπώνη, με τους οποίους ήταν συμπαίκτες στη Δάφνη Δαφνίου. Παράλληλα, ο νεαρός «ψηλός» αναφέρθηκε και στους στόχους της ομάδας που δεν είναι άλλοι από τη δημιουργία ενός ανταγωνιστικού ρόστερ.

·        Πώς νιώθεις για την μετεγγραφή σου στον Κόροιβο;

«Νιώθω πάρα πολύ χαρούμενος για δύο λόγους. Πρώτον γιατί έχω κάνει ένα μεγάλο άλμα από την Β’ Εθνική στην Α2, σε ένα πρωτάθλημα το οποίο είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό με δυνατές ομάδες. Δεύτερον, επειδή θα συνεργαστώ ξανά με τον coach Σορώτο, ο οποίος με εμπιστεύτηκε και μου πρότεινε να τον ακολουθήσω στην ομάδα της Αμαλιάδας».

·        Η νέα σεζόν σε βρίσκει στο πρωτάθλημα της Α2 και σε μία ομάδα με απαιτήσεις όντας μέχρι πρότινος στη Basket League. Νιώθεις έτοιμος για αυτό το βήμα;

«Μετά από 4 χρόνια δουλειάς με πολύ αξιόλογους προπονητές στη Β’ Εθνική και με τις εμπειρίες που απέκτησα, θεωρώ ότι είμαι έτοιμος να κάνω το κάτι παραπάνω στην Α2. Ακόμη, είναι πολύ σημαντικό για μένα ότι η ομάδα αγωνιζόταν στην Basket League που σημαίνει ότι οι απαιτήσεις θα είναι πιο υψηλές».

·        Στην Αμαλιάδα θα βρεθείς ξανά με τον Κώστα Σορώτο αλλά και με τους πρώην συμπαίκτες σου από την Δάφνη Δαφνίου, Γιάννη Καπώνη και Γιώργο Τσιάκο. Πώς νιώθεις για αυτή τη… συνάντηση;

«Για μένα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο που θα συνεργαστώ ξανά με παλιούς συμπαίκτες αλλά και τον coach, κάτι το οποίο θα με βοηθήσει να προσαρμοστώ πολύ εύκολα και γρήγορα στη νέα μου ομάδα».

·        Η φετινή σεζόν είναι ιδιαίτερη για τον Κόροιβο, ο οποίος γνώρισε τον υποβιβασμό και θα αγωνιστεί στην Α2. Ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας;

«Οι στόχοι της ομάδας για φέτος είναι να κάνουμε μία αξιοπρεπή πορεία στο πρωτάθλημα της Α2 και γιατί όχι να διεκδικήσουμε και την συμμετοχή μας στα playoffs και να κυνηγήσουμε στο τέλος ότι μας αναλογεί».

·        Ο κόσμος του Κόροιβου έχει γευτεί όμορφες στιγμές στο κλειστό της Αμαλιάδας τα τελευταία χρόνια, παρά τον υποβιβασμό της περασμένης σεζόν. Τι θα ήθελες να του πεις ενόψει της νέας σεζόν;

«Η παρουσία του κόσμου είναι πολύ σημαντική στην προσπάθεια μας και θεωρώ ότι είναι ο 6ος παίκτης στην αγωνιστική χρονιά που έρχεται. Τέλος, εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά, με υγεία και χωρίς τραυματισμούς αλλά μόνο επιτυχίες».