Η Δάφνη Δαφνίου συνεχίζει το μετεγγραφικό της ντεμαράζ και συμφώνησε πριν λίγες ημέρες με τον Διογένη Γοργόνη, με το νεαρό γκαρντ να φοράει για την επόμενη χρονιά τη φανέλα των «πρασίνων» ερχόμενος με τη μορφή δανεισμού από το Περιστέρι, μετά και τη συνεργασία που έχουν αναπτύξει οι δύο ομάδες.

Ο νεαρός «μπομπέρ» μετά από μία πολύ καλή σεζόν στο β’ μισό με τη φανέλα του Ικάρου Ν. Σμύρνης ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα στην καριέρα του, με τον ίδιο να δηλώνει μέσω του basketblog.gr έτοιμος για όλα όσα θα έρθουν, ενώ τόνισε πως η Δάφνη δεν έχει φέτος… ταβάνι στους στόχους της.

·        Πώς νιώθεις για τη μετακίνηση σου στη Δάφνη Δαφνίου;

«Είμαι χαρούμενος για την καινούρια μου ομάδα και πιστεύω ότι θα κάνουμε την έκπληξη στο φετινό πρωτάθλημα».

·        Τι ήταν αυτό που σε έκανε να πεις το ναι στους «πράσινους»;

«Αυτό που μ έκανε να πω το «ναι» ήταν το πλάνο που δημιούργησε το Περιστέρι μαζί με την Δάφνη Δαφνίου και αποφάσισαν να κάνουν μια νεανική ομάδα με ταλαντούχους παίκτες νεαρής ηλικίας».

·        Πέρυσι έζησες τη Β’ Εθνική μέσω της παρουσίας σου στον Ίκαρο Ν. Σμύρνης. Νιώθεις ότι έχεις αποκτήσει την εμπειρία για να βοηθήσεις ουσιαστικά φέτος τη Δάφνη;

«Ναι πέρυσι η χρόνια με τον Ίκαρο με βοήθησε να ωριμάσω, να δω το επίπεδο της Β’ Εθνικής και να γνωρίσω το πρωτάθλημα. Φέτος πιστεύω ότι όχι απλά θα έχω την εμπειρία αλλά θα έχω και την ωριμότητα να βοηθήσω σε μέγιστο βαθμό την Δάφνη στην σεζόν που μας έρχεται».

·        Ποιοι είναι οι στόχοι που έχουν τεθεί τόσο σε συλλογικό όσο και σε ατομικό επίπεδο;

«Οι στόχοι σε ομαδικό επίπεδο είναι να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στον βαθμολογικό πίνακα. Οι προσωπικοί μου στόχοι είναι να αποδείξω στην κατηγορία αλλά και γενικότερα στον χώρο του μπάσκετ το ποιος είμαι και τι μπορώ να κάνω μέσα στο γήπεδο βοηθώντας την ομάδα μου».

·        Στη Δάφνη Δαφνίου συμφώνησες να αγωνιστείς με τη μορφή δανεισμού από το Περιστέρι. Είναι στις προτεραιότητες σου η επιστροφή στην ομάδα που ανήκεις μελλοντικά, με δεδομένο ότι πλέον βρίσκεται στη Basket League;

«Ναι βρίσκομαι ως δανεικός στην Δάφνη. Φυσικά και ο στόχος μου είναι να γυρίσω στο Περιστέρι που είναι από τους μεγαλύτερους συλλόγους μπάσκετ στην Ελλάδα. Αλλά για να το πετύχω αυτό πρέπει να αποδείξω ότι είμαι έτοιμος να ανταπεξέλθω στις απαιτήσεις του υψηλού επιπέδου όπως είναι η Α1».

·        Ο κόσμος της Δάφνης Δαφνίου έζησε πέρυσι τη χαρά της παρθενικής συμμετοχής στη Β’ Εθνική και παράλληλα την παραμονή στην κατηγορία. Τι θα ήθελες να του πεις ενόψει της νέας σεζόν;

«Θα ήθελα να τους πω ότι με την στήριξη τους και με ένα γεμάτο γήπεδο θα πετύχουμε μια άκρως επιτυχημένη χρόνια!»