Ο Ιωνικός προετοιμάζεται για το επίσημο ντεμπούτο του το μεσημέρι της Τετάρτης (13/09, 16:00) μιας και θα υποδεχθεί στο κλειστό της Νικαίας τον Διαγόρα Δρυοπιδέων για την Α’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών.

Με αφορμή την έναρξη της σεζόν πραγματοποιήθηκε και η παρουσίαση του ρόστερ της ομάδας αλλά και οι επίσημες εμφανίσεις που θα φορούν οι παίκτες, σε μία γιορτή με όμορφες στιγμές και διάχυτο το συναίσθημα της αισιοδοξίας για όσα πρόκειται να έρθουν.

Στο τέλος της όμορφης γιορτής το basketblog.gr συνάντησε τον «αρχιτέκτονα» του φετινού ρόστερ του Ιωνικού, Μάριο Γούναρη, ο οποίος έθεσε τους στόχους της νέας χρονιάς, τονίζοντας ότι η άνοδος στην Α2 αποτελεί μονόδρομο.

·        Πώς είδατε την παρουσίαση του Ιωνικού και πώς νιώθετε ενόψει της έναρξης της νέας σεζόν;

«Ήταν μία πολύ ωραία εκδήλωση που ετοίμασε η διοίκηση σε συνεργασία με τον Δήμο της Νίκαιας. Γίνεται μία πολύ καινούρια και όμορφη προσπάθεια από τους ανθρώπους του Ιωνικού. Πιστεύω ότι εχουμε δημιουργήσει ένα πολύ ανταγωνιστικό ρόστερ γεμάτο εμπειρία αλλά και ταλέντο που μας κάνει να θέτουμε σαν κυρίαρχο στόχο την άνοδο στην Α2 με βάση και τη δουλειά που γίνεται κάθε μέρα στις προπονήσεις».

·        Την Τετάρτη ξεκινά και επίσημα η νέα σεζόν για τον Ιωνικό με τον αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδος κόντρα στον Διαγόρα Δρυοπιδέων. Πιστεύετε ότι είστε έτοιμοι για τη νέα χρονιά;

«Σίγουρα αυτή τη στιγμή δεν είμαστε έτοιμοι, είμαστε ακόμα στο στάδιο της προετοιμασίας. Τα παιχνίδια του Κυπέλλου είναι σχετικά νωρίς με δεδομένο ότι οι υποχρεώσεις του πρωταθλήματος ξεκινούν σε έναν μήνα, όμως έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και για αυτή τη διοργάνωση και πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι να ανταπεξέλθουμε σε αυτό το παιχνίδι».

·        Ποια είναι η ευχή που θα θέλατε να κάνετε για τη νέα χρονιά;

«Η ευχή είναι να είμαστε καλά, οι αθλητές να είναι υγιείς, γιατί είναι το πλέον σημαντικό πράγμα. Από κει και πέρα να καταφέρουμε να εκπληρώσουμε τους στόχους που έχουμε θέσει και να είμαστε μία από τις ομάδες που θα ανέβουν στην Α2».