Λίγο πριν την έναρξη της Α2 Ανδρών για φέτος, ο Μάριος Δόξας του Παγκρατίου μίλησε στο Basketblog.gr σχετικά με το γεγονός πως η φετινή Α2 δεν θα διαθέτει καθόλου ξένους παίκτες. Μάλιστα μίλησε και για τους στόχους που διαθέτει η ομάδα του για το νέο πρωτάθλημα.

Ο Δόξας, ο οποίος τη σεζόν που μας πέρασε πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα του Αιγάλεω στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας, φέτος είναι έτοιμος να πρωταγωνιστήσει και πάλι στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών και ήδη το δείχνει μέσα από τις εμφανίσεις του στο θεσμό του Κυπέλλου Ανδρών.

Το Παγκράτι σήμερα (03/10) στην πρεμιέρα της κατηγορίας “ρίχνεται στη μάχη” κόντρα στο Ψυχικό στην έδρα του.

Δείτε τις δηλώσεις του Μάριου Δόξα:

-Πώς βλέπεις την φετινή Α2 χωρίς ξένους και σε τι κατάσταση βλέπεις την ομάδα σου και ποιοι είναι οι στόχοι της για φέτος;

«Το μόνο θετικό που μπορώ να σκεφτώ σε αυτό είναι ότι ίσως υπάρχει η ευκαιρία για κάποια νέα παιδιά να παίξουνε στην κατηγορία! 

Είμαστε μια καινούρια ομάδα με νέα παιδιά πιστεύω υπάρχει πολύ διάθεση και είμαστε σε καλό δρόμο! Στόχος είναι να εξασφαλίσουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα γίνεται την παραμονή μας στην κατηγορία και μέρα με την μέρα να γινόμαστε καλύτεροι».