«Μακάρι να κερδίσουμε όλα τα προηγούμενα ματς πριν το ΟΑΚΑ», απάντησε ο Ιωάννης Παπαπέτρου σε δηλώσεις που έκανε στο basketblog.gr λίγη ώρα μετά την ήττα-αποκλεισμό του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ από τον Παναθηναϊκό. Ο Έλληνας διεθνής φόργουορντ δεν βρέθηκε σε τόσο καλό βράδυ (5 πόντους-1τρίποντο) και δεν βοήθησε όσο στο παιχνίδι των δύο ομάδων στην Ευρωλίγκα που ήταν ο απόλυτος MVP του αγώνα.

Επίσης ο Παπαπέτρου μας μίλησε για το σημείο του αγώνα που κρίθηκε ο νικητής, για την κακή εμφάνιση του Ολυμπιακού, αλλά και για το παιχνίδι με την Μπασκόνια (20/1, 21:00) και την συνέχεια της σεζόν.

-Καλησπέρα Ιωάννη, κακή εμφάνιση από εσάς απόψε και αποκλεισμός από την συνέχεια του Κυπέλλου.

«Χάσαμε, παίξαμε χειρότερα δεν ήμασταν αντάξιοι των προσδοκιών για αυτό το παιχνίδι και νομίζω ότι πολύ απλά χάσαμε».

-Σε ποιο σημείο του παιχνιδιού πιστεύεις ότι κρίθηκαν τα πράγματα υπέρ του Παναθηναϊκού;

«Νομίζω στο τέταρτο δεκάλεπτο του παιχνιδιού ο Παναθηναϊκός έβαλε μεγάλα σουτ, εμείς δεν μπορέσαμε να βγάλουμε τις κατάλληλες άμυνες και να αποτρέψουμε αυτά τα σουτ. Πέρασαν μπροστά στο σκορ και πήραν μία σημαντική διαφορά που δεν καταφέραμε να την καλύψουμε».

-Μετά την αποψινή ήττα στην έδρα σας θα δείτε διαφορετικά το ματς στο ΟΑΚΑ για την Stoiximan.gr Basket League;

«Είναι πολλά ματς πριν από το ΟΑΚΑ και μακάρι να κερδίσουμε όλα τα προηγούμενα παιχνίδια πριν φτάσουμε στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, αυτό είναι το σημαντικό».

-Τώρα έχετε τον αγώνα με την Μπασκόνια στο ΣΕΦ που είναι πολύ σημαντικό για το πλεονέκτημα έδρας στην Ευρωλίγκα

«Νομίζω ότι το σημαντικό στο επίπεδο που βρισκόμαστε εμείς είναι να κοιτάς μπροστά, να ανακάμπτεις μετά από ήττες και σήμερα χάσαμε ένα παιχνίδι που μας στοιχίζει καθώς χάσαμε το Κύπελλο, αλλά συνεχίζουμε και πιστεύω ότι την φετινή σεζόν έχουμε δουλέψει και παλέψει πολύ σκληρά και αξίζει να τα καταφέρουμε».