Το basketblog βρέθηκε στην εκδήλωση του Παναθηναικού για την παρουσίαση του χορηγού του, τον ΟΠΑΠ, που για δεύτερη χρονιά στηρίζει τους “πράσινους”.

Στη συνέντευξη Τύπου την ομάδα μπάσκετ του συλλόγου εκπροσώπησαν, ο προπονητής, Τσάβι Πασκουάλ και ο Νικ Καλάθης, ο διευθύνων σύμβουλος της ΚΑΕ, Παναγιώτης Τριαντόπουλος, ενώ για λογαριασμό του ΟΠΑΠ παραβρέθηκε ο διευθύνων σύμβουλος, Ντάμιεν Κόουπ.

Ο αρχηγός της ομάδας Νίκ Καλάθης αλλά και μέλος της “γαλανόλευκης”, μας παραχώρησε μια μικρή συνέντευξη και αναφέρθηκε στη πορεία της Εθνικής ομάδας, τον φετινό Παναθηναικό αλλά και τους προσωπικούς του στόχους.

Πώς κρίνεις τη πορεία της Εθνικής στο Ευρωμπάσκετ;
Δεν καταφέραμε να επιτύχουμε αυτά που θέλαμε κατά τη διάρκεια του Ευρωμπάσκετ.Στον τελευταίο αγώνα με τη Ρωσία νομίζαμε ότι είμασταν καλύτερη ομάδα, δεν πήγε το παιχνίδι τόσο καλά και δυστυχώς ηττηθήκαμε.Παρ΄’ολα αυτά νομίζω ότι όλοι έδωσαν το καλύτερό τους εαυτό και έκαναν ότι μπορούσαν.

Πώς βλέπεις το φετινό Παναθηναικό μετά τις νέες προσθήκες;
Έχουν προστεθεί νέοι παίχτες και προσπαθούμε να δεθούμε σαν ομάδα.Κάθε προπόνηση που περνάει είμαστε και πιό έτοιμοι για τη νέα σεζόν που ξεκινά σε λίγο καιρό.Το ρόστερ αποτελείται απο πολύ δυνατούς παίχτες και πάνω σε αυτό χτίζουμε για να γίνουμε ακόμα καλύτερη ομάδα.

Ποιοί είναι οι προσωπικοί σου στόχοι για τη φετινή σεζόν;
Προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος όσο μπορώ και να βοηθάω την ομάδα να κερδίζει, να είμαι υγιής και συγκεντρωμένος για να βγεί ένα καλό αποτέλεσμα.