Το Λαύριο κατάφερε να επιβληθεί του Ιωνικού Νίκαιας με 90-94 στο “Σοφία Μπεφόν” στην πρεμιέρα της Basket League, σε ένα παιχνίδι όπου οι επιθέσεις έκριναν το αποτέλεσμα.

Ο αρχηγός της ομάδας του Λαυρίου, Γιάννης Κουζέλογλου σε περίπου 15 λεπτά συμμετοχής πέτυχε 4 πόντους ενώ πήρε και 5 ριμπάουντ βάζοντας και αυτός το λιθαράκι του για να φτάσει η ομάδα του στην νίκη.

Μετά την μεγάλη νίκη της ομάδας του, ο 24χρόνος μπαρουτοκαπνισμένος φόργουορντ, με περάσματα από Παρτιζάν και Απόλλων Πατρών, μίλησε στο basketblog.gr για την εμφάνιση της ομάδας του, για το αμυντικό κομμάτι και για τους στόχους της χρονιάς.  

Για την νίκη και την εμφάνιση:

“Ήμασταν πολύ καλοί, δουλέψαμε πολύ αυτή την εβδομάδα για αυτό το παιχνίδι. Είχαμε κάποιους τραυματισμούς αλλά εντάξει όλα καλά μέσα στο παιχνίδι δεν είχαμε απρόοπτα. Βγάλαμε πολύ ενέργεια και κερδίσαμε, το οποίο είναι πολύ σημαντικό αλλά η νίκη τελειώνει εδώ, πρέπει να έχουμε το κεφάλι κάτω καθώς είμαστε μικρή (ηλικιακά) ομάδα. Έχουμε πολύ μεγάλη συνέχεια μπροστά μας, πρέπει να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να χαρούμε σήμερα αλλά από την επόμενη ημέρα να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι.”

Για την αμυντική προσπάθεια και για το αν χρειάζεται βελτίωση σε αυτό τον τομέα η ομάδα:

“Σίγουρα πρέπει να βελτιωθούμε. Είμαστε μικρή ηλικιακά ομάδα, αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να ξεκινήσουμε από την άμυνα και μετά να πάμε στην επίθεση γιατί από την άμυνα θα πάρουμε και αυτοπεποίθηση. Πρέπει να δουλεύουμε συνέχεια για να γίνουμε καλύτεροι στο αμυντικό κομμάτι.”

Για τον στόχο της χρονιάς:

“Είναι πολύ νωρίς ακόμα για στόχους. Οφείλουμε να παραμείνουμε προσγειωμένοι, να δουλεύουμε και να κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά αλλά σίγουρα η γρήγορη παραμονή στην κατηγορία θα μας απαλλάξει από το άγχος και την επιζητούμε.”