Το Παγκράτι συνεχίζει ακάθεκτο στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών και το Σάββατο (24/10) κατάφερε να πανηγυρίσει ένα σπουδαίο διπλό στο Χαϊδάρι κόντρα στη Δάφνη Δαφνίου με 73-70

Ένας εκ των πρωταγωνιστών του “συγκροτήματος” του coach Λιόγα, ο νεαρός ταλαντούχος γκαρντ Κώστας Κουφόπουλος μίλησε στο Basketblog.gr για τη νίκη της ομάδας του και όχι μόνο.

Ο Κουφόπουλος όχι μόνο θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην ηλικία του στη χώρα μας, αλλά έχει κάνει “θραύση” στην Α2 από πολύ νωρίς ηλικιακά.

Δείτε τις δηλώσεις του Κώστα Κουφόπουλου:

-Νέα σπουδαία νίκη και μάλιστα εκτός έδρας για το Παγκράτι. Πού πιστεύεις πως κρίθηκε το παιχνίδι;

«Πιστεύω το παιχνίδι κρίθηκε στην τρίτη περίοδο, που αρχίσαμε δυνατά το παιχνίδι και καταφέραμε να πάρουμε μια διαφορά επτά πόντων, αλλά και στο τέλος του αγώνα που πήραμε κάποια επιθετικά ριμπάουντ και τα μετατρέψαμε σε καλάθι».

-Μέχρι στιγμής στην αρχή του πρωταθλήματος, η ομάδα σας αποτελεί ίσως την “ευχάριστη έκπληξη” της κατηγορίας. Ποιο είναι το μέλλον της πιστεύεις στη φετινή Α2;

«Σίγουρα δεν μπορώ να ξέρω το μέλλον του Παγκρατίου στην Α2, το μόνο που ξέρω είναι ότι σε κάθε παιχνίδι θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να δίνουμε το 100% των δυνάμεών μας».

-Είσαι ένας νέος αθλητής που συνεχίζει να κάνει θραύση στην κατηγορία. Ποιοι είναι οι προσωπικοί σου στόχοι και πώς σε βοηθάει το Παγκράτι στις εμφανίσεις σου φέτος;

«Προσωπικοί μου στόχοι είναι να έχουμε καλά αποτελέσματα με το Παγκράτι και να πηγαίνουμε βήμα βήμα. Το Παγκράτι σίγουρα με βοηθάει, γιατί παίζει γρήγορο μπάσκετ που μου αρέσει πολύ».

-Πώς κρίνεις τις συνθήκες που έχει δημιουργήσει η πανδημία του κορονοϊού στα γήπεδα και πότε βλέπεις να αλλάζουν αυτές;

«Με τον κορονοϊό σίγουρα δεν γνωρίζει κανείς πότε θα έχει ξανά κόσμο στα γήπεδα. Ευελπιστώ από το 2021 να έχουμε ίσως σιγά σιγά κάποια άτομα στο γήπεδο».