Τα Τρίκαλα προσπάθησαν όσο μπορούσαν να κοντράρουν τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, αλλά προδόθηκαν από την μεγάλη αστοχία στα τρίποντα, κάτι που τόνισε και ο Κώστας Φλεβαράκης μιλώντας στο www.basketblog.gr. Ο Έλληνας τεχνικός σχολίασε ότι τέτοιες αναμετρήσεις λειτουργούν σαν προετοιμασία για την ομάδα του, ενώ τέλος υπογράμμισε ποια είναι τα  θετικά στοιχεία που θα κρατήσουν απο τον αγώνα εν όψει και της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Του Θάνου Φωτόπουλου

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Κόουτς θα ηθελα ένα σχόλιο σου για την αναμέτρηση;

Η ομάδα μπορώ να πω ότι πάλεψε και σίγουρα όσο περνούσε η ώρα νομίζω ότι βελτιωνόμασταν. Εμείς θέλαμε να δουλέψουμε σε αρκετά πράγματα κυρίως στον αμυντικό τομέα και νομίζω ότι σε αρκετό βαθμό το καταφέραμε, άπλα ήμασταν κάπως μαγκωμένοι επιθετικά. Τα ποσοστά μας στα τριποντά ηταν πολύ χαμηλά αφού πετύχαμε μόλις 2 τριποντά και δεν μπορέσαμε να δυσκολέψουμε περισσότερο μια ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό έχοντας  τόσο χαμηλά ποσοστά. Εμείς έχουμε αρκετά πράγματα να κρατήσουμε από αυτό το παιχνίδι κυρίως επιθετικά αλλά  και αρκετά που θα τα δουλέψουμε ούτος ώστε να παρουσιαστούμε καλύτεροι στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό είναι καλώς η κακώς μια αναμέτρηση από την οποία δεν περιμένεις να νικήσεις. Ποιο είναι το στοιχείο εκείνο που κρατάτε από τον αγώνα;

Αυτό που κρατάμε είναι κάποια πράγματα κυρίως στην άμυνα,τα οποία και τα παιδιά ξέρουν ότι πρέπει να τα βελτιώσουμε. Τα παιδιά έδειξαν διάθεση στην άμυνα και αυτό είναι ένα πολύ θετικό στοιχείο. Η ομάδα δεν έκανε ουσιαστικά προετοιμασία αφού ξεκινήσαμε πολύ νωρίς με τα παιχνίδια του κυπέλλου, είχαμε και πολλές μετακινήσεις με αποτέλεσμα η προετοιμασία μας είναι μικρή και μπορώ να πω ότι το διάστημα που μεσολάβησε από το προηγούμενο παιχνίδι μέχρι και αυτό με τον Παναθηναϊκό εμείς το είδαμε σαν προετοιμασία για τα ματς που έρχονται  και αυτό είναι κάτι που θα μας βοηθήσει στη συνέχεια.

Και  τώρα η συνέχεια;

Εμείς θα συνεχίζουμε να δουλεύουμε σε όλα τα επίπεδα τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά και αυτό θα βοηθήσει πολύ και στη συνοχή της ομάδας καθώς τα παιδιά θα γνωρίζονται ακόμα καλυτέρα μεταξύ τους.