Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε ιδανικά το φετινό πρωτάθλημα με την νίκη με 74-60 επί του Πρωτέα Βούλας στη Λεωφόρο με την Λολίτα Λύμουρα να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση στην πρώτη της εμφάνιση με τη φανέλα του Παναθηναϊκού μέσα στην έδρα της ομάδας.

Η Ελληνίδα γκαρντ του «τριφυλλιού» μίλησε αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης στο Basketblog.gr και στον Θάνο Φωτόπουλο για την πρώτη νίκη της ομάδας και το κλίμα της Λεωφόρου, ενώ τόνισε ότι στον Παναθηναϊκό βλέπουν κάθε αγώνα ξεχωριστά.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

«Ήταν πρεμιέρα του πρωταθλήματος που πάντα κρύβουν εκπλήξεις εμείς κάναμε ότι μας είπε ο προπονητής μας μπήκαμε πολύ δυνατά και παρόλο που δε ξεκινήσαμε καλά εντούτοις όταν βρήκαμε τον αγωνιστικό μας ρυθμό καταφέραμε και ελέγξαμε το ρυθμό και φτάσαμε στην πρώτη μας νίκη. Ο κόσμος ήταν απίστευτος ήταν μαζί μας από τον πρώτο λεπτό και μακάρι να είναι κοντά μας σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος».

Πώς σου φάνηκε η πρώτη σου εμφάνιση με τα χρώματα του Παναθηναϊκού στην Λεωφόρο;

«Πάντα μου άρεσε να έρχομαι και να αγωνίζομαι στη λεωφόρο ακόμα και σαν αντίπαλος, αλλά να φορέσω τη φανέλα του Παναθηναϊκού μέσα εδώ(σ.σ. στη Λεωφόρο) είναι κάτι που δεν μπορώ να το περιγράψω. Ήταν άπλα υπέροχο και μοναδικό το συναίσθημα! Ήταν κάτι το απίστευτο».

Και τώρα η συνέχεια;

«Τώρα το επόμενο παιχνίδι είναι με τον Κρόνο εμείς βλέπουμε κάθε αγώνα ξεχωριστά. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για την αναμέτρηση και θα πάμε στον Άγιο Δημήτριο με σκοπό και στόχο την νίκη».