Στο πλαίσιο των αντιδράσεων παικτών και προπονητών σχετικά με τη διακοπή των πρωταθλημάτων, ο αθλητής του Τρίτωνα Αντώνης Μάντζαρης μίλησε στο Basketblog.gr για το θέμα αυτό, το οικονομικό ζήτημα που ταλαιπωρεί αθλητές και προπονητές και στο τέλος πρότεινε και εκείνος μια λύση εν όψει της συνέχειας.

Πιο αναλυτικά, ο Μάντζαρης τόνισε πως δεν συμφωνεί με τη διακοπή των πρωταθλημάτων, καθώς τα πρωτόκολλα τηρούνταν από όλους, ενώ ανέφερε μάλιστα και πως θα έπρεπε όλοι να κινηθούν με βάση τα πρότυπα της Basket League με εβδομαδιαία λύση, όπως και οι αρμόδιοι φορείς να συμβάλλουν στη “μάχη” που γίνεται για να σωθεί το μπάσκετ όπως χαρακτηριστικά είπε.

Δείτε τις δηλώσεις του Αντώνη Μάντζαρη:

-Αρχικά συμφωνείς με τη διακοπή; Τι θα γίνει με τις πληρωμές σας; Πώς θα κινηθεί ένας αθλητής με παύση πληρωμών στον καιρό της πανδημίας; Ποια θα ήταν η κατάλληλη λύση για τα πρωταθλήματα και τους παίκτες αυτή τη στιγμή; Τι προτείνετε;

«Δεν συμφωνώ με τη διακοπή εφόσον όλα τα πρωτόκολλα τηρούνταν επακριβώς από όλες τις ομάδες, ενώ σε άλλους κλάδους γίνεται το αντίθετο. Με τις πληρωμές κανείς δεν γνωρίζει τι θα γίνει ακριβώς αλλά νομίζω ότι με συνεννόηση και αμοιβαίες υποχωρήσεις θα βρεθεί λύση. Θα προσπαθήσει να βρει κάτι ευκαιριακό να κάνει για να βγάλει τα προς το ζην αν και αυτό φαντάζει πολύ δύσκολο βλέποντας τι γίνεται έξω στην αγορά. Σίγουρα η λειτουργία στα πρότυπα της Α1 είναι μια λύση με εβδομαδιαίο τεστ αν και αυτό θα χρειαστεί βοήθεια από πολλούς φορείς, ομάδες, παίκτες, σωματεία, αλλά σε αυτή τη μάχη θα πρέπει να πάμε όλοι μαζί για να σώσουμε το μπάσκετ που αγαπάμε και κάποιοι ζούμε τις οικογένειές μας από αυτό».

Δείτε ΕΔΩ το πρώτο και ΕΔΩ το δεύτερο μέρος των αντιδράσεων των παικτών της Α2 Ανδρών.

Δείτε ΕΔΩ το πρώτο και ΕΔΩ το δεύτερο μέρος των αντιδράσεων των προπονητών της Α2 Ανδρών.

Δείτε ΕΔΩ το πρώτο, ΕΔΩ το δεύτερο, ΕΔΩ το τρίτο, ΕΔΩ το τέταρτο και ΕΔΩ το πέμπτο μέρος των αντιδράσεων των παικτών της Β’ Εθνικής κατηγορίας.

Δείτε ΕΔΩ το πρώτο και ΕΔΩ το δεύτερο μέρος των αντιδράσεων των προπονητών της Β’ Εθνικής κατηγορίας