Ο Πρωτέας Βούλας απέδρασε με το «διπλό» από μία από τις δυσκολότερες έδρες της κατηγορίας, αυτή του Μανδραϊκού και μετά από 6 αγωνιστικές βρίσκεται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της χτεσινής αναμέτρησης δεν ήταν άλλος από τον Μανώλη Ματαλιωτάκη. Ο ταλαντούχος «ψηλός» έσπασε τα κοντέρ με την εμφάνιση του, πετυχαίνοντας double double με 27 πόντους και 11 ριμπάουντ, όμως δεν σταμάτησε εκεί, μετρώντας και 5 κοψίματα, 2 ασίστ και 2 κλεψίματα, σε μία από τις κορυφαίες εμφανίσεις του στην Β’ Εθνική.

Ο ίδιος παραμένοντας προσγειωμένος στους στόχους του Πρωτέα, μίλησε για την εμφάνιση του, τη νίκη της ομάδας του, ενώ δεν παρέλειψε να καλέσει και τον κόσμο της ομάδας στον προσεχή αγώνα με τον Οίακα Ναυπλίου.

·        Που πιστεύεις ότι κρίθηκε ο αγώνας και φτάσατε στη σπουδαία νίκη;

«Δείξαμε ότι θέλαμε την νίκη παρά πολύ από την αρχή του αγώνα μέχρι το τέλος. Ήμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο ακόμα και όταν ο Μανδραϊκός προσπάθησε να γυρίσει το παιχνίδι. Συγκέντρωση, συνέπεια, θέληση έκαναν την διαφορά».

·        Έχετε δύο σερί νίκες και με δύσκολους αντιπάλους, σε αντιδιαστολή με το κακό ξεκίνημα που είχατε δύο ήττες. Τι άλλαξε από τότε μέχρι σήμερα;

«Έχουμε κάνει μια ήττα στην πρεμιέρα καθαρά λόγω άγχους και μία ακόμα στο τελευταίο σουτ με τον Έσπερο. Μέσα από αυτές τις καταστάσεις και την καθημερινή τριβή έχουμε καταφέρει να δεθούμε πολύ, παλιοί και νέοι, γινόμαστε ομάδα-οικογένεια και έτσι μόνο έρχονται και μπορούν να συνεχίσουν να έρχονται τα επιθυμητά αποτελέσματα».

·        Στον αγώνα με τον Μανδραϊκό ήσουν ο κορυφαίος πετυχαίνοντας 27 πόντους με 11 ριμπάουντ, ενώ είχες και 5 κοψίματα. Πώς νιώθεις για αυτή την εμφάνιση;

«Νιώθω πολύ χαρούμενος. Κάνω αυτό που αγαπώ, παίζω μπάσκετ, συνδυάζοντας το προσωπικό με το ομαδικό αποτέλεσμα. Στο συγκεκριμένο αγώνα ένιωθα πως αν γινόταν δεν θα ήθελα να τελειώσει».

·        Πού φτάνουν οι στόχοι για τη φετινή σεζόν του Πρωτέα;

«Οι στόχοι φέτος για τον Πρωτέα φτάνουν εκεί που θα τους πάμε. Προς το παρόν φτάνουν μέχρι την επόμενη Κυριακή στον εντός έδρας αγώνα με το Ναύπλιο, όπου φυσικά θέλουμε την νίκη».

·        Σε προσωπικό επίπεδο τι μπορούμε να περιμένουμε από σένα;

«Πιστεύω και νιώθω πως δεν έχω δείξει ακόμα τίποτα. Όσοι θέλουν το καλό μου και με στηρίζουν μπορούν να περιμένουν πολλά περισσότερα. Οι υπόλοιποι που βρίσκονται απέναντι σε μένα και στην ομάδα μπορούν να περιμένουν ακόμα πιο πολλά».

·        Τι θα ήθελες να πεις στον κόσμο της ομάδας ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος;

«Ότι αναμένεται περισσότερο συναρπαστική από ότι μέχρι τώρα. Όποιος φίλαθλος έρθει στο γήπεδο τις Κυριακές που παίζουμε στην Βούλα να είναι σίγουρος πως θα ζήσει πολύ έντονες στιγμές. Το καλύτερο για όλους μας θα ήταν να έρχονται κάθε Κυριακή και περισσότεροι».