Μπορεί η πανδημία του κορονοϊού να έχει αλλάξει πολλά πράγματα πάνω στον ερασιτεχνικό και όχι μόνο αθλητισμό, ωστόσο το πνεύμα και το κλίμα των γιορτινών ημερών παραμένει και το Basketblog.gr σας παρουσιάζει κάποιες “Χριστουγεννιάτικες ιστορίες” από προπονητές και παίκτες των εθνικών κατηγοριών και όχι μόνο.

Στο κάλεσμα που πραγματοποιεί το Basketblog.gr, ο πολύπειρος προπονητής που βρίσκεται φέτος στο “τιμόνι” του ΚΑΟ Κορίνθου, ο Κώστας Σορώτος απάντησε με μια “διαφορετική αφήγηση” ιστορίας, που σίγουρα “αγγίζει” πολύ κόσμο

Πιο αναλυτικά, ο coach Σορώτος αναλύει τη διαφορά των γιορτών στα προηγούμενα χρόνια σε σχέση με τη φετινή χρονιά ,όπου τα πάντα έχουν επηρεαστεί από την πανδημία του κορονοϊού.

Δείτε τι είχε να μας αφηγηθεί ο coach Κώστας Σορώτος:

«Δεν μπορώ να θυμηθώ ένα συγκεκριμένο γεγονός για τις μέρες των Χριστουγέννων που να μου έχει μείνει. Θυμάμαι όμως αυτό που έχει λείψει πολλά χρόνια τώρα και φέτος η έλλειψη θα είναι ακόμα μεγαλύτερη. Θυμάμαι λοιπόν πως οι ομάδες είτε που έπαιζα σαν παίκτης είτε δούλευα σαν προπονητής, παραμονές Χριστουγέννων μαζευόμασταν όλοι σπίτι μου και κάναμε όλοι μαζί ρεβεγιόν. Τρώγαμε, ακούγαμε μουσική, πίναμε λέγαμε αστεία, μοιραζόμαστε μνήμες που είχαμε ζήσει μαζί, παίζαμε και κανένα χαρτάκι και κάπως έτσι οι ομάδες γινόντουσαν οικογένεια, γινόντουσαν φίλοι, γινόντουσαν ΟΜΑΔΑ με όλη τη σημασία της λέξης αλλά και οι γιορτές αυτές είχαν μια άλλη ομορφιά που όσο πάει και ξεφτίζει. Αυτό θυμάμαι περισσότερο και αυτό μου λείπει, ειδικά φέτος με αυτή την ανυπόφορη κατάσταση που βιώνουμε της αποστασιοποίησης, της μοναξιάς, της απομόνωσης. Εύχομαι σε όλους σας Χρόνια πολλά με υγεία και γρήγορα να επανέλθουμε στην κανονικότητα μας, στους φίλους μας, στους ανθρώπους μας και να μην φοβόμαστε να τους μιλήσουμε. Χρόνια πολλά…»