«Μακάρι την Κυριακή να έρθει ακόμα περισσότερος κόσμος από την Ελλάδα για να μας βοηθήσει», μας απάντησε ο Νίκολα Μιλουτίνοφ σε ερώτηση για την στήριξη του κόσμου του Ολυμπιακού προς την ομάδα, λίγα λεπτά μετά την μεγάλη πρόκριση στον τελικό της Ευρωλίγκας.

Ακόμα ο διεθνής Σέρβος σέντερ των Πρωταθλητών Ελλάδας, μας μίλησε για τους συμπαίκτες του που πρωταγωνίστησαν στην πρόκριση, για τα αισθήματα του στο πρώτο του final four, ενώ δεν παρέλειψε να αποθεώσει τον Βασίλη Σπανούλη.

– Πες μου τις πρώτες σου σκέψεις μετά από αυτή την τεράστια νίκη;

 «Εννοείται είμαι πολύ χαρούμενος για την νίκη, αλλά δεν είναι ώρα για πανηγυρισμούς καθώς έχουμε τον τελικό της Κυριακής. Θα πρέπει από απόψε κιόλας να δουλέψουμε σε αυτά που δεν κάναμε σωστά και να εμφανιστούμε απόλυτα έτοιμα στον τελικό».

– Ο Παπανικολάου, ο Μάντζαρης και ο Πρίντεζης βρέθηκαν σε μεγάλο βράδυ και σας κράτησαν κοντά στο σκορ στα σημεία που η ΤΣΣΚΑ ξέφευγε, συμφωνείς;

 «Φυσικά είναι και οι τρεις μεγάλοι παίκτες. Απόψε έπαιξαν πολύ καλά, αλλά έτσι είναι το μπάσκετ κάποιοι θα παίξουν απόψε καλά, κάποιοι στο επόμενο ματς».

Ο προπονητής σας, τι σας είπε στα αποδυτήρια στο τέλος του ημιχρόνου και σας άλλαξε την ψυχολογία;

 «Μας είπε να γίνουμε πιο σκληροί, να παλέψουμε ακόμα περισσότερο και να είμαστε όσο πιο συγκεντρωμένοι γίνεται στο πλάνο μας μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο».

– Εσύ ποιον θα ήθελες για αντίπαλο, την Ρεάλ ή την Φενέρ;

 «Είναι δύο πολύ καλές ομάδες και οι δύο και είναι δύσκολο να τις κερδίσεις. Σίγουρα έχουν διαφορετική φιλοσοφία η κάθε μία και είναι δύσκολο για μένα να διαλέξω κάποια για αντίπαλο».

– Απόψε είναι η πιο σημαντική νίκη της καριέρας σου;

 «Είναι σίγουρα με διαφορά η πιο όμορφη στιγμή μου σαν παίκτης μέχρι την επόμενη φυσικά».

– Μίλησε μας για τον Βασίλη Σπανούλη που και απόψε ήταν απίστευτος στο κρίσιμο σημείο;

 «Είναι απίστευτος, στα κρίσιμα όταν τον χρειαζόμαστε είναι πάντα εκεί να μας βοηθήσει. Είναι «μαγικός» και απόψε έκανε αυτό που ξέρει πολύ καλά».

– Ο κόσμος του Ολυμπιακού ήταν και απόψε δίπλα σας, σας δίνει έξτρα ώθηση αυτό;

 «Εννοείται ότι μας βοηθούν. Θέλω να τους πω ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί χωρίς αυτούς δεν θα τα είχαμε καταφέρει τόσο καλά.Εύχομαι την Κυριακή να έρθει περισσότερος κόσμος από την Ελλάδα να μας βοηθήσει στον τελικό».