Η ομάδα της Γέφυρας ξεκίνησε με το “δεξί” τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας κόντρα στην ομάδα της Ευκαρπίας, επικρατώντας με 73-63.

Ένας εκ των κορυφαίων για την Γέφυρα, ο Γιώργος Μπρόζος μίλησε στο Basketblog.gr για τη νικηφόρα πρεμιέρα της ομάδας του, την πορεία της στο φετινό πρωτάθλημα, αλλά και τις συνθήκες που επικρατούν στο μπάσκετ της χώρας μας υπό την πανδημία του κορονοϊού.

Δείτε τις δηλώσεις του Γιώργου Μπρόζου:

-Νίκη στην πρεμιέρα για την ομάδα σας σε ένα δύσκολο παιχνίδι. Πού πιστεύεις πως κρίθηκε ο αγώνας;

«Καταρχάς θα ήθελα να ευχηθώ καλή χρονιά με υγεία σε όλες τις ομάδες και τους αθλητές. Η πρεμιέρα ενός πρωταθλήματος είναι πάντα δύσκολη και κρύβει πολλές παγίδες. Εξάλλου δεν είναι λίγες οι φορές που στις πρεμιέρες συναντάμε εκπλήξεις σε αποτελέσματα. Το διάστημα αποχής από την αγωνιστική περιόδο φέτος ήταν σχεδόν διπλάσιο από το συνηθισμένο και αυτό από μόνο του προσθέτει μια επιπλέον δυσκολία στο ξεκίνημα. Ξεκινήσαμε τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις με νίκη απέναντι στην Ευκαρπία, μια ομάδα ανταγωνιστική. Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο σε όλη τη διάρκεια του και κρίθηκε στο τελευταίο δεκάλεπτο όπου ήμασταν πιο ψύχραιμοι, συγκεντρωμένοι και εύστοχοι».

-Πώς βλέπεις την πορεία της ομάδας σου στο φετινό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής;

«Η ομάδα του Κ.Σ. Γέφυρας προσπαθεί να βελτιώνεται χρόνο με το χρόνο. Έτσι και φέτος πρωταρχικός στόχος είναι η ομάδα να κάνει ένα βήμα παραπάνω από πέρυσι με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Θεωρητικά είμαστε μια από τις πιο δυνατές ομάδες του ομίλου μας, αλλά αυτό θα πρέπει να το αποδείξουμε μέσα στο γήπεδο».

-Πώς σου φαίνεται ως αθλητής το νέο ξεκίνημα κάτω υπό τις συνθήκες της πανδημίας του κορονοϊού και το γεγονός πως αγωνίζεστε με άδειες κερκίδες;

«Αναμφισβήτητα είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία στην οποία καλούμαστε να προσαρμοστούμε. Είναι πολύ στενάχωρο να παίζεις σε άδεια γήπεδα. Εύχομαι και ελπίζω όλο αυτό να τελειώσει σύντομα και να επιστρέψουμε στην κανονικότητα».