Την άποψη ότι η ΑΕΚ πάλεψε μέχρι τέλους τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό αλλά στο τέλος ήταν άτυχη εξέφρασε μεταξύ άλλων στις δηλώσεις του στο basketblog.gr.

Ο έμπειρος Κροάτης ήταν από τους διακριθέντες της χτεσινής αναμέτρησης του ΟΑΚΑ και θα μπορούσε να είναι και ο παίκτης κλειδί του αγώνα αν στο φινάλε της πρώτης παράτασης είχε ευστοχήσει στο μακρινό σουτ που δοκίμασε. Ο ίδιος μίλησε στο basketblog.gr και αναφέρθηκε τόσο στην εικόνα του αγώνα, όσο και στην πρώην ομάδα του, τον Παναθηναϊκό.

-Πώς είδες την εξέλιξη του αγώνα;

Το παιχνίδι ήταν πολύ δύσκολο, με έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, ο Παναθηναϊκός είναι μία εξαιρετική ομάδα, δώσαμε μία καλή μάχη αλλά δεν ήταν αρκετό, προσπαθήσαμε για το καλύτερο δυνατό, στο τέλος όμως ήταν πιο τυχεροί και κατάφεραν να κερδίσουν.

-Πώς βλέπεις τη συνέχεια της ΑΕΚ στην Basket League;

Είμαστε στην 3η θέση, θα παίξουμε στα playoffs με τον Παναθηναϊκό στα ημιτελικά και θα δούμε εκεί τι μπορούμε να κάνουμε.

-Βρέθηκες ξανά με γνώριμα πρόσωπα από τον Παναθηναϊκό, πώς ένιωσες με αυτή τη συνάντηση;

Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό, είμαι 32 χρονών και έχω αντιμετωπίσει άλλες 10 φορές απένατι σε πρώην ομάδες μου, είναι φυσιολογικό συναίσθημα τους σέβομαι όλους, είναι εξαιρετικοί άνθρωποι και είναι χαρά μου να παίζω μαζί τους. Προσπαθήσαμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα εναντίον τους, δεν τα καταφέραμε, ελπίζω την επόμενη φορά να τα πάμε καλύτερα.