Μπορεί η πανδημία του κορονοϊού να έχει αλλάξει πολλά πράγματα πάνω στον ερασιτεχνικό και όχι μόνο αθλητισμό, ωστόσο το πνεύμα και το κλίμα των γιορτινών ημερών παραμένει και το Basketblog.gr σας παρουσιάζει κάποιες “Χριστουγεννιάτικες ιστορίες” από προπονητές και παίκτες των εθνικών κατηγοριών και όχι μόνο.

Στο κάλεσμα που πραγματοποιεί το Basketblog.gr, ο γκαρντ του Κρόνου Αγίου Δημητρίου, Δημήτρης Γιαννόπουλος απάντησε με μια ιστορία…ανόδου που μας αφηγήθηκε όσον αφορά την πρώτη του θητεία στην ομάδα από τον Άγιο Δημήτριο.

Πιο συγκεκριμένα, ήταν η σεζόν 2014-2015, που βρήκε την ομάδα του Κρόνου στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, πανηγυρίζοντας την κατάκτησή του και την άνοδο για τα “σαλόνια” της Β’ Εθνικής και ο νεαρός τότε ταλαντούχος γκαρντ μας αφηγείται μέσα “από τα δικά του μάτια” την χρονιά αυτή και ένα περιστατικό που έτυχε κοντά στα Χριστούγεννα και σε ένα ταξίδι της ομάδας για τη Ρόδο.

Δείτε τι είχε να μας αφηγηθεί ο Δημήτρης Γιαννόπουλος:

«Ήταν σίγουρα τέτοια εποχή και κλειδώναμε ένα σημαντικό βήμα που ξεκινήσαμε από το πουθενά για την άνοδο με Κρόνο Αγίου Δημητρίου, ταξίδι στη Ρόδο με τον Διαγόρα. Αλλάξαμε να φανταστείτε σχεδόν στο δρόμου. Το γελιο απίστευτο, το κλίμα συγκλονιστικό. Το χαιρόμασταν. Νομίζω ήταν από τις πιο χαρακτηριστικές στιγμές για τέτοιες εποχές. Εκείνο το διπλό είχε τα πάντα εκείνη τη στιγμή. Στο καράβι πολύ γέλιο με το κύμα και τα μπορφόρ. Οι συμπαίκτες μου να πειράζουν ο ένας τον άλλον και ύστερα μια γροθιά μέσα στο γήπεδο. Ωραίο διπλό, έκλεισε η χρονιά μαγικά και δεν το πίστευε κανείς. Νομίζω τα πιο όμορφα Χριστούγεννα που έχω κάνει με στιγμές πάνω σε αυτό που αγαπάω. Η καλύτερη παρέα…έβερ. Ήμασταν οικογένεια».