Η Ένωση Ιλίου ηττήθηκε εντός έδρας από τον ΑΟΚ Χανίων με 65-55 στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του δευτέρου ομίλου της Γ’ Εθνικής σε ένα παιχνίδι που αγωνίστηκε ουσιαστικά χωρίς καμία προπόνηση με όλους τους παίκτες υγιείς.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ομάδας του Ίλιον για το παιχνίδι:

«Τα προβλήματα καθ΄όλη τη διάρκεια της εβδομάδας λύγισαν την ομάδα μας, καθώς απέναντι στον ΑΟΚ Χανιά δεν τα κατάφερε γνωρίζοντας την εντός έδρας ήττα με 65-55.

Μέσα στην περασμένη εβδομάδα, εννέα αθλητές μας, πήγαν στο νοσοκομείο με ίωση τύπου Β, με αποτέλεσμα η ομάδα να μην καταφέρει να κάνει προπόνηση με παραπάνω από έξι αθλητές κάτι το οποίο φάνηκε μέσα στο γήπεδο.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που πάλεψαν, διεκδικώντας τη νίκη παρά το γεγονός πως τα μισά από αυτά έπαιζαν με πυρετό.

Συγχαρητήρια και στα Χανιά και τη διοίκηση για τη νίκη.»

Με αφορμή λοιπόν αυτή την κατάσταση, επικοινωνήσαμε με τον προπονητή της ομάδας κ. Τάκη Πανούλια:

«Δεν μπορούσαμε να παίξουμε ένα διπλό όλη την εβδομάδα, 9 παίκτες έχασαν από 2-5 προπονήσεις λόγω της αρρώστιας. Με αποτέλεσμα η προετοιμασία μας για το ματς να είναι ανέφικτη. Φάνηκε πόσο απροετοίμαστοι ήμασταν στους 55 πόντους που σκοράραμε καθώς είμαστε μία ομάδα που βάζει περισσότερους. Φάνηκε ότι δεν ήταν η άμυνα αυτή που μας οδήγησε σε τόσο χαμηλή συγκομιδή αλλά ξεκάθαρα η έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού. Εγώ πάντως είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών μου που παρά τα προβλήματα πάλεψαν με όλες τις δυνάμεις τους. Αξίζει συγχαρητήρια και η ομάδα των Χανίων η οποία έκανε την προσπάθεια της και πήρε μία σημαντική νίκη. Ο Μπέλλας έκανε μόνο μερικά σουτ το Σάββατο ενώ ο Γεροκώστας δεν έπαιξε καθώς έχει ακροαστικά. Εύχομαι οι παίκτες μου να ξεπεράσουν γρήγορα την αρρώστια, να επιστρέψουν στο παρκέ, να βρουν ρυθμό, γιατί μας περιμένει μία σημαντική αναμέτρηση με τον Άρη Θήβας, ο οποίος αδικείται από την βαθμολογική του θέση έχοντας χάσει πολλά ματς στον πόντο, την Κυριακή.»