Ο Μανδραϊκός πραγματοποίησε το βράδυ της Τετάρτης (03/10) την ετήσια παρουσίαση της ομάδας για τη νέα σεζόν. Οι άνθρωποι του συλλόγου υποδέχθηκαν τον κόσμο της ομάδας στο Νέο Πνευματικό Κέντρο Μάνδρας, με τον κόσμο της περιοχής να ανταποκρίνεται στο κάλεσμα και να δίνει δυναμικά το παρόν στην εκδήλωση. Πολιτικοί φορείς της περιοχής, οι χορηγοί του συλλόγου και απλοί φίλαθλοι έδωσαν το παρόν, βάφοντας τη βραδιά στα… χρώματα του συλλόγου, το μπλε και το άσπρο. Η διοίκηση του συλλόγου μάλιστα θέλησε να τιμήσει τους χορηγούς της ομάδας αλλά και το Δήμο της πόλης δίνοντας τους τιμητική πλακέτα για την βοήθεια τους στο σύλλογο.

Το παρόν φυσικά έδωσε και η ομάδα, με το τεχνικό επιτελείο και τους παίκτες να ολοκληρώνουν την προπόνηση τους και εν συνεχεία να δίνουν το παρόν στην εκδήλωση, κατά την οποία παρουσιάστηκαν στο κοινό, με το νέο αρχηγό της ομάδας, Νίκο Γεωργοπαπαδάκο και τον Τζίμη Κουστένη, να δίνουν το στίγμα για τη φετινή σεζόν.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης ο πρόεδρος του Μανδραϊκού, Μελέτης Παπανικολάου, μίλησε αποκλειστικά στο basketblog.gr και αναφέρθηκε στην όμορφη εκδήλωση, τους στόχους του συλλόγου για τη νέα σεζόν αλλά και τη σχέση της ομάδας με την ευρύτερη πόλη.

·        Πώς ένιωσες ως πρόεδρος του Μανδραϊκού για την φετινή παρουσίαση της ομάδας μπροστά στον κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα;

«Είναι το λιγότερο που μπορεί να κάνει μια ομάδα για τους ανθρώπους που βοηθάνε από το υστέρημα τους. Γνωρίζουμε ότι οι καιροί είναι δύσκολοι, προσπαθούμε να έχουμε πολλούς χορηγούς για να βοηθάνε την ομάδα, έστω και με λίγα. Αν μια ομάδα δεν είναι χρηματοοικονομικά εντάξει, θα έχει θέματα. Η ομάδα είναι μια ομάδα πόλης, έχει τον κόσμο της, έχει τους επιχειρηματίες της, στηρίζουν άλλοι λίγο άλλοι περισσότερο, το κάνουν όμως από την αγάπη τους για την ομάδα και τους ευχαριστούμε».

·        Η σεζόν ξεκινάει την Κυριακή με ένα τοπικό ντέρμπι κόντρα στον Πανελευσινιακό. Ποιοι είναι οι στόχοι που έχεις θέσει εσύ για τη νέα σεζόν;

«Πρώτα από όλα θα ήθελα να εκφράσω το σεβασμό μου στην Ελευσίνα και την ιστορία της. Είναι ένα τοπικό ντέρμπι και είμαι χαρούμενος που θα δούμε ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες της Δυτικής Αττικής και είμαι χαρούμενος γιατί ως παίκτης δεν πίστευα ποτέ ότι θα φτάναμε σε αυτό το επίπεδο. Ο στόχος είναι να ανεβαίνουμε κάθε χρόνο και ένα σκαλί. Την περασμένη σεζόν τερματίσαμε στην 5η θέση, φέτος αν κάνουμε το κάτι παραπάνω θα είναι επιτυχία για εμάς. Βήμα βήμα και όπου φτάσουμε».

·        Στην εκδήλωση κατά την ομιλία σας αναφερθήκατε στις καταστροφές του περασμένου Νοεμβρίου. Μέσα σας νιώθετε ότι θα δώσετε το κάτι παραπάνω φέτος και για τις ψυχές που χάθηκαν;

«Όταν από μία καταστροφή βγαίνεις πιο δυνατός, αυτό δείχνει ότι υπάρχει πίστη, θέληση και αγάπη για να κάνεις ένα βήμα μπροστά. Αφήνεις το παρελθόν πίσω και κοιτάς το μέλλον πιο αισιόδοξα. Εμείς αφήνουμε ότι συνέβη πέρυσι και όσα ζήσαμε και κοιτάμε μπροστά. Η ομάδα είναι συνυφασμένη με την πόλη, λέγεται Μανδραϊκός και προχωράμε παράλληλα με την πόλη».