Ο Έσπερος Καλλιθέας ζει ξανά ιστορικές στιγμές, μιας και ετοιμάζεται για την επιστροφή του στην Β’ Εθνική, μετά από μία εξαιρετική σεζόν στη Γ’ Εθνική που του έδωσε και το… μαγικό εισιτήριο της ανόδου.

Ο Αντώνης Μάντζαρης μαζί με το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο έχουν σηκώσει τα… μανίκια από νωρίς, προκειμένου ο σχεδιασμός να ολοκληρωθεί στην ώρα του και το ρόστερ να είναι έτοιμο ώστε να ξεκινήσει σε λίγο καιρό η προετοιμασία της ομάδας.

Ένας από τους παίκτες που κλήθηκαν να δώσουν το παρόν τη νέα σεζόν στο κλειστό της Καλλιθέας είναι και ο Στέλιος Παπαφλωράτος. Ο νεαρός γκαρντ θεωρείται ένας από τους πλέον ταλαντούχους και συνάμα έμπειρους παίκτες της Β’ Εθνικής, έχοντας βρεθεί στο παρελθόν στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, ενώ έχει παραστάσεις τόσο από την Α2 όσο και από τη Β’ Εθνική.

Μιλώντας στο basketblog.gr ο 24χρονος γκαρντ δεν έκρυψε τη δίψα του να ηγηθεί της ομάδας και να διεκδικήσει με τους νεοφώτιστους ότι τους αναλογεί για τη νέα σεζόν, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στον τρόπο με τον οποίο πείστηκε να απαντήσει καταφατικά στην πρόταση που του είχε γίνει.

·        Πώς αισθάνεσαι για το νέο σου βήμα στον Έσπερο Καλλιθέας;

«Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι μέλος μιας ιστορικής ομάδας όπως ο Έσπερος Καλλιθέας και ανυπομονώ να πιάσω δουλειά με τους συμπαίκτες μου και τον προπονητή».

·        Τι ήταν αυτό που σε έκανε να απαντήσεις καταφατικά στην πρόταση του Έσπερου;

«Ο τρόπος που με προσέγγισε ο κοουτς Μάντζαρης μου άρεσε παρά πολύ για τον οποίο έχω ακουσει τα καλύτερα, όπως και για την διοίκηση αλλά και το σωματείο γενικότερα».

·        Παρά τα 24 σου χρόνια είσαι ένας από τους έμπειρους παίκτες της κατηγορίας, έχοντας αγωνιστεί και στο NCAA. Νιώθεις έτοιμος να βγεις μπροστά για χάρη της ομάδας τη νέα σεζόν;

«Είμαι πανέτοιμος να βγω μπροστά για την ομάδα μου την φετινή χρόνια. Δουλεύω σκληρά όλο το καλοκαίρι ώστε να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της την φετινή σεζόν».

·        Ποιοι είναι οι στόχοι που έχουν τεθεί για τη νέα σεζόν;

«Αν και πιστεύω οι στόχοι σε μια ομάδα αλλάζουν κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος, ο στόχος της ομάδας είναι να καθιερωθεί στην Β εθνική και να κάνει όσο τον δυνατόν καλύτερη πορεία φέτος».

·        Ο κόσμος της ομάδας έζησε την περασμένη σεζόν τη χαρά της ανόδου στην Β’ Εθνική. Τι μπορεί να περιμένει για τη νέα σεζόν αλλά και τι θα ήθελες να του πεις εσύ;

 «Από την εμπειρία μου στην Β Εθνική θα πω ότι είναι ένα πολύ δύσκολο αλλά και αρκετά αμφίρροπο πρωτάθλημα με πολύ υψηλό ανταγωνισμό. Εμείς ζητάμε από τον κόσμο της ομάδας να μας στηρίζει στους αγώνες και από την μεριά μας θα κάνουμε ότι καλύτερο για να παίζουμε πάνω από όλα ωραίο μπάσκετ αλλά και να μαχόμαστε κάθε βδομάδα στο παρκέ για την νίκη».