Ο ΚΑΟ Κορίνθου «έσπασε» το αήττητο της έδρας της ΑΕΝΚ και έφτασε στις έξι σερί νίκες στον πρώτο όμιλο της Γ΄Εθνικής.Στη Κηφισιά, ο ΚΑΟΚ έδειξε χαρακτήρα και δυναμική, ενώ παράλληλα με όπλο την εξαιρετική άμυνα διατήρησε τους γηπεδούχους 15 πόντους κάτω από τον μέσο όρο τους στην επίθεση. Παρόλα αυτά, ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Νάσος Περρωτής, ο οποίος τελειώσε τον αγώνα με 22 πόντους με τους περισσότερους από αυτούς να έρχονται στο δεύτερο κρίσιμο μέρος του αγώνα.

Ο έμπειρος φόργουορντ αποτελεί την ηγετική φυσιογνωμία του ΚΑΟ Κορίνθου και με 14.1 πόντους είναι ένας εκ των κορυφαίων σκόρερ της ομάδας του στις πρώτες 8 αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Μάλιστα,οι 22 πόντοι αποτελούν προσωπικό ρεκόρ για φέτος, παρότι ο έμπειρος φόργουορντ πέρασε μεγάλο μέρος του πρώτου ημιχρόνου παραπλισμένος στον πάγκο, λόγω του γεγονότος ότι φορτώθηκε νωρίς με τρία φάουλ.«Το σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα ανεξαρτήτως την απόδοση τη δικιά μου ή οποιουδήποτε συμπαίκτη μου. Μέσα από κάθε δυσκολία πρέπει να παίρνεις τα θετικά. Οπότε είχα χρόνο να διαβάσω το παιχνίδι και να έχω περισσότερες ανάσες για το δεύτερο ημίχρονο»,τόνισε ο Περρωτής, ο οποίος μίλησε και για την πορεία του ΚΑΟΚ μέχρι σήμερα αναφερόμενος και στην σπουδαία νίκη στην έδρα της Κηφισιάς.

«Κερδίσαμε σε μια έδρα που κρατούσε το αήττητο και αυτό έχει μια έξτρα σημασία. Σίγουρα η έως τώρα πορεία μας είναι εξαιρετική αλλά είμαστε ακόμα στην αρχή και δεν πρέπει να παίρνουν τα μυαλά μας αέρα», με τον «άσο» της Κορίνθου να στέκεται στο καλό κλίμα που βοήθησε την ομάδα να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες που προέκυψαν στην αρχή της σεζόν με το μυστικό να βρίσκεται βέβαια και στην σκληρή δουλειά.«Στην προετοιμασία είχαμε πολλούς τραυματισμούς που δεν μας επετρεψαν να δουλέψουμε όσο θέλαμε. Αν δεν κάνω λάθος από την δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος και μετά έκανε όλη η ομάδα μαζί προπόνηση.Όσο κλισέ και να ακουστεί ένα είναι το μυστικό. Η “δουλειά” και οι καλές σχέσεις μεταξύ μας. Περνάμε πολλές ώρες στο γήπεδο και όλα τα παιδιά είμαστε μια παρέα, με αποτέλεσμα να παλεύει ο ένας για τον άλλον», τόνισε ο Περρωτής.

Πάντως, αυτό που βλέπουμε αυτή την στιγμή δεν αποτέλει το 100% της απόδοσης στην οποία θέλουν να φτάσουν ως ομάδα στη Κόρινθο σύμφωνα με τα λεγόμενα του έμπειρου φόργουορντ:« Είμαστε νέα ομάδα τόσο ηλικιακά (εκτός από εμένα) όσο και στο ρόστερ.Έχουμε αφομοιώσει τι ζητάμε σαν ομάδα και όσο θα περνάει ο καιρός θα γινόμαστε ακόμα καλύτεροι. Αν μου ζητάτε ένα βαθμό θα έλεγα πως είμαστε στο 50-60 τοις εκατό».Από εκεί και επείτα μπορεί η μοναδική ήττα να ήρθε στο «ΔΑΚ Κορίνθου» μέχρι τώρα(52-56 απ’ο τον ΝΕΟΛ), όμως η παρουσία των οπαδών θα αποτελέσει ένα από τα εχέγγυα πιθανής επιτυχίας του ΚΑΟΚ την φετινή σεζόν με τον Νάσο Περρωτή να στέλνει το δικό του μηνυμα στον κόσμο ενόψει της συνέχειας.

«Αυτό που θα έλεγα στον κόσμο της Κορίνθου είναι ότι τους θέλουμε και τους έχουμε ανάγκη να είναι δίπλα μας και να είναι σίγουροι πως κάθε Κυριακή θα δίνουμε το 100 τις% των δυνατοτήτων μας». Μετά από την μεγάλη νίκη στη Κηφισιά, η Κόρινθος επιστρέφει στην έδρα, μπροστά στο κοινό της για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Ηλυσιακό του Αντώνη Φώτση. Ο Περρωτής στάθηκε στην παρουσία του Αντώνη Φώτση, που όπως τόνισε «κοσμεί με την παρουσία του τα γήπεδα της Γ΄’ Εθνικής» παραδεχόμενος και ο ίδιος ότι η ομάδα του θα έχει μία δύσκολη αποστολή.«Όντως το ματς με τον Ηλυσιακο θα είναι δύσκολο»,τόνισε αρχικά ο ηγέτης του ΚΑΟΚ. «Είναι μια καλή ομάδα στις πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος και παρουσιάζεται πάρα πολύ ανταγωνιστική. Μην ξεχνάμε ότι έχει έναν από τους κορυφαίους Έλληνες μπασκετμπολίστες , τον Αντώνη Φωτση, που σίγουρα προσφέρει άλλη αίγλη και στο πρωτάθλημα αλλά και στην ομάδα του Ηλυσιακού. Όσο αφορά εμάς αν θέλουμε να συνεχίσουμε να πρωταγωνιστουμε δεν πρέπει να κάνουμε άλλη ήττα στην έδρα μας».

Η απόδοση της ομάδας του Κώστα Ρουμελιώτη έως τώρα δείχνει ότι θα αποτελέσει ένα σύνολο που θα βρίσκεται ανάμεσα στις πρωταγωνίστριες ομάδες της κατηγορίας που θα παλέψουν για την άνοδο, παρόλαυ αυτά, ο Νάσος Περρωτής στάθηκε σε άλλους παράγοντες με δεδομένο ότι το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη.«Όσον αφορά τους στόχους της ομάδας, για μενα είναι να έχουμε υγεία και στο τέλος τους πρωταθλήματος να έχουμε ένα μεγάλο χαμόγελο…».

ΠΗΓΗ φωτογραφιών: ΚΑΟ Κορίνθου