Η ομάδα του Αμύντα έφτασε στην πρώτη της νίκη για το φετινό πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών κόντρα στο Αγρίνιο στην τέταρτη αγωνιστική με σκορ 68-60.

Ένα νέο ταλέντο για τον Αμύντα και πρωταγωνιστής της ομάδας στην πρώτη της νίκη, ο Σπύρος Σιούντρης μίλησε στο Basketblog.gr για τη νίκη αυτή κόντρα στο Αγρίνιο, το μέλλον της ομάδας στο φετινο πρωτάθλημα, αλλά και άλλα θέματα όπως είναι το επίπεδο της κατηγορίας και την απόφαση να μην αγωνιστούν ξένοι αθλητές φέτος.

Δείτε τις δηλώσεις του Σπύρου Σιούντρη:

-Πρώτη νίκη για την ομάδα σας στο φετινό πρωτάθλημα της Α2. Πού κρίθηκε το παιχνίδι αυτό απέναντι στο Αγρίνιο;

«Θέλαμε πολύ την νίκη μετά το κακό ξεκίνημα των πρώτων δυο αγώνων και τα καταφέραμε. Δεν ήταν για εμάς ένα πολύ καλό παιχνίδι, πιστεύω είχαμε πίεση για την πρώτη νίκη, αλλά δείξαμε να το θέλουμε πολύ και βγάλαμε ενέργεια και μαχητικότητα και φτάσαμε στην νίκη».

-Η ομάδα διαθέτει πολύ μεγάλες δυνατότητες. Δεν ξεκίνησε όπως θα ήθελε όμως. Πιστεύεις πως στην πορεία ο Αμύντας θα καταφέρει να πάρει αυτό που αξίζει στο πρωτάθλημα;

«Θέλω να πιστεύω πως η νίκη αυτή θα είναι αρχή για μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα γιατί πιστεύω έχουμε πολλές δυνατότητες. Θέλουμε χρόνο γιατί είμαστε νέα ομάδα αλλά έχουμε ένα πολύ καλό κλίμα που θεωρώ θα βοηθήσει».

-Πώς βλέπεις το επίπεδο της κατηγορίας τη φετινή χρονιά;

«Η κατηγορία κάθε χρόνο εχει πολύ μεγάλο ανταγωνισμό. Δυστυχώς φέτος είναι ίδιαιτερη η χρονιά και από Σάββατο σε Σάββατο αλλάζουν τα προγράμματα και οι ισορροπίες. Μάκαρι να υπάρχει υγεία σε όλες τις ομάδες για να έχουμε ένα δίκαιο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα».

-Φέτος στην κατηγορία αποφασίστηκε να μην συμμετέχουν ξένοι αθλητές. Πώς κρίνεις αυτήν την απόφαση;

«Νομίζω είναι άδικο αυτό και υποβάθμιζει και το επίπεδο της κατηγορίας σε ένα βαθμό. Υπήρχαν πολλές αντιδράσεις στην απόφαση αυτή, όμως πλέον εμείς πρέπει να προσαρμοστούμε σε αυτή την νεα πραγματικότητα».