Η Ένωση Ιλίου στην πρεμιέρα της Β’ Εθνικής και στην επάνοδό της στην κατηγορία αυτή, κατάφερε να επικρατήσει επί της Πεντέλης με 80-71.

Ο κορυφαίος σκόρερ της ομάδας του coach Τάκη Πανούλια στην πρώτη αγωνιστική, ο Ανδρέας Σπυρόπουλος, μίλησε στο Basketblog.gr για τη νίκη της ομάδας του, την επιστροφή του στο σύλλογο, αλλά και το μέλλον της ομάδας του στην κατηγορία αυτή.

Δείτε τις δηλώσεις του Ανδρέα Σπυρόπουλου:

-Αρχή με νίκη για την ομάδα σας στην επάνοδό της στη Β’ Εθνική. Πού πιστεύεις πως κρίθηκε ο αγώνας;

«Ο αγώνας πιστεύω ότι κρίθηκε στην σκληρή άμυνά μας, γιατί βρεθήκαμε και στο πρώτο 15αλεπτο του παιχνιδιού ακόμα και με 14 πόντους πίσω! Μετά πατήσαμε γκάζι με καλές άμυνες και με ένα σερί που συνεχίσαμε μέχρι και στο τέλος να κλείνουμε τους διαδρόμους στην ομάδα της Πεντέλης!»

-Η ομάδα της Ένωσης Ιλίου έχει κρατήσει τον βασικο της κορμό ίδιο και φέτος. Εσένα όντας ένα νέο μεταγραφικό απόκτημα, πόσο εύκολη ήταν η προσαρμογή σου;

«Η ομάδα της Ένωσης Ιλίου κάθε χρόνο θέλει και έχει ως στόχο να κρατάει τον βασικό της κορμό για να μπορούν πέρα από το παικτικό κομμάτι να κρατούν τις ισορροπίες και στα αποδυτήρια, ώστε να ενσωματώνουν και τα νέα παιδιά στην ομάδα γρήγορα. Εγώ είναι η αλήθεια ότι στην ομάδα από το Ίλιον ήμουν παρά πολλά χρόνια από ακαδημίες και έχω παίξει και 3 χρονιές περίπου στην αντρική ομάδα από τα 16 μου! Όποτε η προσαρμογή μου δεν ήταν και τόσο δύσκολη».

-Ποιο είναι το “ταβάνι” της ομάδας φέτος στη Β’ Εθνικη;

«Τώρα ο στόχος της ομάδας είναι να σωθεί όσο πιο γρήγορα γίνεται και να καθιερώσει μια ανταγωνιστική ομάδα στην Β’ Εθνική».