Στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 Ανδρών, η Ελευθερούπολη κατάφερε να επικρατήσει με 79-67 απέναντι στη Δάφνη Δαφνίου. 

Ένας εκ των πρωταγωνιστών της ομάδας του coach Παπαδόπουλου, ο Θοδωρής Τσιλούλης, ο οποίος σημείωσε 15 πόντους, μίλησε στο Basketblog.gr για τη νίκη της ομάδας του, το μέλλον της στην κατηγορία, αλλά και το επερχόμενο παιχνίδι για την τέταρτη αγωνιστική κόντρα στον Ολυμπιακό Β’.

Δείτε τις δηλώσεις του Θοδωρή Τσιλούλη:

-Δεύτερη νίκη για την Ελευθερούπολη στο πρωτάθλημα απέναντι στη Δάφνη Δαφνίου. Πού πιστεύεις πως κρίθηκε ο αγώνας;

«Πιστεύω ότι κάποια στιγμή ανεβάσαμε πολύ την έντασή μας στο παιχνίδι. Θέλαμε πολύ αυτή τη νίκη και στην αρχή μπήκαμε αρκετά μουδιασμένα. Οπότε κάποια στιγμή στο 3ο δεκάλεπτο πιέσαμε αρκετά, ήμασταν πολύ επιθετικοί σε άμυνα και σε επίθεση και ανέβηκε η διαφορά, οπότε μας έφυγε και εμάς το άγχος».

-Παρά το γεγονός πως ξεκινήσατε με ήττα στο πρωτάθλημα, η ομάδα φαίνεται πως αντέδρασε με τον κατάλληλο τρόπο στα επόμενα παιχνίδια. Ποιο ήταν το κίνητρο για αυτό;

«Η ομάδα ξεκίνησε με μια ήττα στη έδρα της. Αυτό μας πόνεσε πολύ και μας πείσμωσε. Είμαστε καλή ομάδα και θέλαμε να το αποδείξουμε. Δουλεύουμε πολύ καθημερινά και αυτό σιγά σιγά βγαίνει και στο γήπεδο, γιατί είμαστε πολύ καινούρια ομαδα».

-Μπροστά σας έχετε ένα μεγάλο παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό. Τι να περιμένουμε από την Ελευθερούπολη και ποιο είναι το μέλλον της κατά την άποψή σου στη φετινή Α2;

«Ναι μπροστά μας έχουμε ένα παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας. Εμείς έχουμε πει ότι κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και σε κάθε παιχνίδι θα πάμε να δίνουμε το 200% μας. Οπότε έτσι θα πάμε και στο ΣΕΦ να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».