Η ομάδα του Ψυχικού κατάφερε να πάρει το πρώτο της ροζ φύλλο αγώνα για φέτος στη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Ανδρών μετά και από τη χθεσινή της νίκη κόντρα στο Αγρίνιο με 74-55.

Ένας εκ των πρωταγωνιστών για το Ψυχικό, ο 20χρονος σέντερ της ομάδας Δημήτρης Τσουργιάννης μίλησε στο Basketblog.gr για τη νίκη της ομάδας του και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο μέλλον της στο πρωτάθλημα, όπως και στην κατάσταση που επικρατεί με την πανδημία του κορονοϊού και τις άδειες κερκίδες στα γήπεδα.

Δείτε τις δηλώσεις του Δημήτρη Τσουργιάννη:

-Πρώτη νίκη για το Ψυχικό φέτος στην Α2, πού πιστεύεις κρίθηκε ο αγώνας;

«Ο αγώνας κρίθηκε στο ότι μείναμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο που μας είχε δώσει ο προπονητής, παίξαμε σκληρά στην άμυνα, παλέψαμε σε καθε διεκδίκηση και τρέξαμε στον αιφνιδιασμό».

-Βλέπουμε πως η ομάδα αντέδρασε μετά από την ήττα της 1ης αγωνιστικής, τι να περιμένουμε στη συνέχεια από το Ψυχικό στην Α2;

«Σίγουρα η πρώτη αγωνιστική δεν θεωρώ πως ήταν αντιπροσωπευτική για αυτή την ομάδα και με το Αγρίνιο το αποδείξαμε. Είμαι σίγουρος ότι αν ακούμε τις οδηγίες του προπονητή, μπορούμε να διανύσουμε μία πορεία ανάλογη της περσινής!»

-Βλέπουμε πως η πανδημία του κορονοϊού, έχει αλλάξει κάποια δεδομένα και στους αθλητές. Ποια είναι τα συναισθήματά σου όταν αγωνίζεσαι σε ένα γήπεδο χωρίς φιλάθλους;

«Η αλήθεια είναι πως η αίσθηση του να παίζεις με κόσμο στο γήπεδο είναι τρομερό συναίσθημα και σίγουρα δεν συγκρίνεται με την τωρινή κατάσταση, ελπίζω όλο αυτό να τελειώσει σύντομα!»