«Η πιο όμορφη στιγμή της σεζόν μέχρι στιγμής ήταν η χθεσινή νίκη», απάντησε σε ερώτηση του basketblog ο προπονητής των Τιτάνων Παλαμά, Χάρης Φόρος ο οποίος μας μίλησε λίγες ώρες μετά το σπουδαίο διπλό πρωτιάς της ομάδας του στην έδρα της Ελίμειας με 80-63.

Ακόμα ο Έλληνας προπονητής σχολίασε, το χθεσινό παιχνίδι και μας εξήγησε το πως ήρθε η μεγάλη επικράτηση των Τιτάνων, για τους πρωταγωνιστές και ηγέτης Πανάρα και Γεωργατζά, ενώ μας μίλησε και για την πιο όμορφη και πιο δύσκολη στιγμή της σεζόν μέχρι στιγμής.

Κόουτς καλησπέρα πες μας πρώτα από όλα πως έζησες το ματς απέναντι στην Ελίμεια από την αρχή μέχρι το τέλος;

«Πρόκειται για ένα ντέρμπι ανάμεσα σε δύο ομάδες που είναι στην κορυφή της βαθμολογίας. Παρουσιαστήκαμε συγκεντρωμένοι και διαβασμένοι και πιστεύω ότι με την εμφάνιση μας δεν αφήσαμε κανένα περιθώριο στην αντίπαλο. Πολύ καλή ομάδα η Ελίμεια σε εξαιρετική χρονιά, αλλά όλα κύλησαν όπως τ θέλαμε».

Που πιστεύεις ότι κρίθηκε το παιχνίδι για εσάς σε ποιο σημείο;

«Νομίζω καθοριστικό σημείο ήταν η θέληση και το πάθος μας. Από την αρχή φάνηκε ότι το θέλαμε πιο πολύ και σε συνδυασμό με την άμυνα μας που ήταν πολύ καλή και ότι τρέξαμε στην επίθεση χάρη σε αυτήν,βρήκαμε ρυθμό και πήραμε την νίκη».

Πες μας δύο λόγια τους Πανάρα και Γεωργατζά που έκαναν την διαφορά για να έρθει η νίκη;

«Ο Πανάρας με τον Γεργατζά είναι δύο σημαντικοί ηγέτες και έμπειροι παίκτες και προσπαθούν αγωνιστικά και σαν συμπεριφορά ν τραβήξουν τα παιδιά από πίσω και τα πιο νέα και άπειρα παιδιά. Κάνουν ένα πολύ καλό Πρωτάθλημα, στηρίζουμε πολλά πάνω τους και είμαστε ευχαριστημένοι όλοι. Είναι εξαίρετοι χαρακτήρες κάτι που θέλω ν τονίσω και είναι παράδειγμα για τα υπόλοιπα παιδιά».

Πλέον πιστεύεις ότι ο δρόμος της ανόδου είναι στο χέρι σας και είστε το μεγάλο φαβορί;

«Να μην λέμε μεγάλα λόγια, έχουμε μεγάλο προβάδισμα είναι πολύ νωρίς ακόμα έχουμε Φεβρουάριο και υπάρχουν δύσκολα ματς. Σίγουρα έχουμε μεγάλο προβάδισμα και θα κοιτάξουμε να το διατηρήσουμε. Από την αρχή της χρονιάς κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά, δεν μπορούμε να κάνουμε αγωνιστικό προγραμματισμό για μετά από δύο μήνες».

Πες μας την πιο όμορφη και την πιο δύσκολη στιγμή για εσένα και την ομάδα μέχρι στιγμής στην σεζόν;

«Σίγουρα η πιο όμορφη ήταν η χθεσινή νίκη μέχρι να έρθει η επόμενη μεγάλη νίκη. Χαιρόμαστε μέχρι να μπούμε στο γήπεδο για την επόμενη προπόνηση και το επόμενο ματς. Η πιο δύσκολη ήταν μετά τις δύο ήττες η προπονητική εβδομάδα και μέχρι να παίξουμε το επόμενο παιχνίδι είμαστε σε ”αναμμένα κάρβουνα”».